sunnuntaina, toukokuuta 07, 2006

Million dollar baby

Katoin äsken loppuun useamman oscarin voittaneen elokuvan, million dollar baby. Jos voi jossain olla hyvät näyttelijät niin siinä oli. Tarina oli myös hyvä, mutta en kyllä silti antaisi tälle viittä tähteä. Ehkä se elokuvan nyrkkeilyteema hieman sotkee mun mieltä, en siis hyväksy nyrkkeilyä oikein edes harrastuksena.

Minun oma million dollar baby nukkuu toisia päikkäreitään yläkerrassa, tutti suussa... Eilinen päivä meni hyvin ilman sitä ja yökin meni, minun vieressä. Illalla oli vaikeuksia nukahtaa omaan sänkyyn ilman tuttia joten otin tytön viereen, johon se nukahti ja heräsi ainoastaan kerran ja syötön jälkeen nukkui aamuun asti. Äsken katselin sitä kun yritti nukahtaa, silmät kiinni ja suulla hamusi ilmaa. Ikenet turvoksissa uusien hampaiden takia ja kuolaa valuu ihan solkenaan. Kaivoin tutin laatikosta ja nukahti samantien. Tämä oli jo toinen unikoulukokeilu kerta meille. Tällä hetkellä en ainakaan voi olla antamatta sitä tuttia. Yritetään ehkä joskus myöhemmin uusiksi. What the hell, sain viime yönä nukkua 5,5 tuntia putkeen.

Sara-lenderi teki sitten eilen jo ekan nollansa, hienoa. Ja Tave otti nollavoiton. Tämän päivän tuloksia ei ole vielä agentit laittaneet. Enkä edelleenkään voi olla kertomatta kuinka jalka vipattaa kun näin kuvia eilisistä Hollolan kisoista. Kuiva hiekkakenttä ja ihmiset t-paitasilleen. Kun Suomesta lähettiin, oli lähes 30 pakkasta ja lumi maassa. Näköjään se aika menee eteenpäin myös muualla kuin täällä.

Täällä on nyt piha siistinä. Aamupäivällä kun olin tietysti ottamassa pihalla aurinkoa tuli puutarhurit hommiin. Monta kertaa leikkasivat tuon pikkunurmen ja yhtä monta kertaa tyhjensivät sen leikkurin säiliön. Nurmi lyheni ehkä 10-15 senttiä ja kukkapuskat siistiyty. Sanoivat lähtiessään, että yks kastelulaitteen osa on rikki. Jos oikein ymmärsin, tuovat huomenna uuden osan. Saas nähä.

MM-jääkiekkokin on näköjään alkanu. Hokasin jostain iltiksestä ehkä. Täällä ei oikein ole kisoja mainostettu. Onneks hokasin myös että netistä kuulee selostukset Suomen peleistä. Siinäpä se ilta sitten vierähtää.

Nämä meän perheen nuorimmaiset on aina viihtyneet toistensa seurassa. Tänään kattelin toisesta huoneesta salaa kun Hippo tyrkytti Kertulle narupalloa ja Kerttu yritti sitä ottaa, jolloin Hippo taas innostu. Uskoisin näitten olevan kohta aika erottamaton parivaljakko. Tähän yhteiskuvaan Hippoa ei ole käsketty vaan ite se siinä vieressä istuskeli.

Ei kommentteja: