sunnuntaina, toukokuuta 28, 2006

Sunnuntaita


Näkyihän ne formulat täälläkin. Piti selata aika kauan nuita kanavia, mutta oliskohan ollu numero 277, josta kisa löytyi suorana. Tai siis aika-ajot. Ei kyllä ymmärretty yhtään tämän vuojen sääntöjä, mutta ei sillä Räkällä hassummin menny. Tänään katellaan sitten itse kisaa. Samalta kanavalta tuli illalla myöhään suorana hyväntekeväisyysjalitsupeli, jossa pelas vanhoja pelaajia, mm. Maradona ja lisäksi muuan Robbie Williams. Ei ne kyllä osanneet juurikaan pelata, mutta isot katsomot pursusi katsojia. Eikä Robia paljoa ees näytetty, pyh.

Katoin eilen myös ekaa kertaa sitä Tanssii tähtien kanssa-ohjelman brittiversiota ja tykästyin heti. Paha vaan kun ei tunne niitä julkkiskisaajia, mutta mukavannäköistä touhua. Jotenkin tuo töllö on kokoajan päällä, mutta minkäs teet kun ulos ei kertakaikkiaan voi mennä. Paitsi silloin kun lapsi nukkuu, kuten nyt. Nukkuukin varmaan pitkät päikkärit, kun yöunet oli taas ihan valtavan pitkät, 8,5 tuntia. Ite nukuin ruhtinaalliset 6 tuntia.

Olis pieni pyyntö agilityväelle. Jos jollain olis muistissa joku sm-tuomarien rata tai karsintatuomarien rata, vois vaikka piirtää sen ja lähettää sähköpostilla. Voi sanoa, että oon aika pahasti tippunu kärryiltä nuitten ratojen suhteen. Ja tosi vähän niitä nykyään löytyy netistä. Pitäis ehkä kaivaa vaikka ulkomaan ratoja ja mennä niitä mielikuvituskoiralla.

Se eilinen eläinlääkäri muuten kysyi, kun Hipolla oli housut jalassa, että vuotaako tuo koira vielä? Öö, vuotaa. Olis kai voinu sanoa, että ei, muuten vaan tykkään kun sillä on nuo pöksyt ja se on ihan nolona.

Täydelliset naiset -sarjan toinen kausi lähenee mun koneella loppuaan. Löysin siihen äsken luultavasti viimeiset jaksot netistä ja arvioitu saapumisaika on nyt noin 12 tunnin päässä. Toinen kausi on kyllä pieni pettymys, se ei ole lähelläkään ekan tasoa, mutta katottava se silti on. Jos haluatte juonipaljastuksia, tiiätte mistä kysyä. Vielä tuosta tv-aiheesta, oli Mikon kaveri ollu siinä Noora menee naimisiin sarjassa ihan vasta. Tipahti kyllä sekin heti pois. Luin netistä sen sarjan ideaa ja tapahtumia, enkä voi kuin ihmetellä kuka on tuollaisen ees keksiny. Mitä jos se naikkonen ei kelpuuta ketään ennenku pitää mennä alttarille? Eihän sille näytä kukaan kelpaavan.

15 yötä jouluun on, laskin aivan itte äsken!

Ei kommentteja: