sunnuntaina, toukokuuta 21, 2006

Onnittelupalsta


Tämä alkaa toisinaan olla onnittelupalstaa muistuttavaa, mutta mikäs siinä. Ekaks onnittelut kromfo Rallille ja Kaisalle jossain päin maailmaa saavutetusta nollasta ykkösissä. Taas hikipäässä oottelen tuloksia ilmaantuvan nettiin.

Sitten onnitelu äityliinille mali Quukkiksen valioitumistuloksen hakemisesta jäljeltä. Nythän niitä valioarvoja on jo suojelusta, hausta, etsinnästä ja jäljeltä. Vielä se viestin tulos niin siinä sitä riittää. Siis tokovalion arvoa unohtamatta.

Ja sitten LORDI!!! Euroviisujen vakiokatselijana tänä vuonna jäi kattomatta. Eipä ole kanavia, josta sen ois nähny. Tosin me vietettiin varsinainen monsteriyö muuten. Kerttu kitisi lähes koko yön ja aamulla noustiin virkeänä ylös.

Nyt ootellaan niitä satelliitin asentajia. Jos tämä nettiaddiktio siirtyisi taas teeveen puolelle. Ja kuten kivasta voi päätellä, meillä seistään ahkerasti. Ja myös itketään kolhuja.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jatketaan onnitteluja tänne...
Karvis ja Soile teki nollan Aptus-kisassa. Sijoitus 3.
Jetti muuten voitti, jos kiinnostaa länderimenestys... ;)
(Viima oli 2.)

Jotta ei taas menisi liian hyvin, niin Nuusku ja Taavi hyl...

Hyvä Kerttu! Kohta se kävelee ja sitten se juoksee ja sitten... :)

Anonyymi kirjoitti...

Lisää tuloksia... Tänään Taaville nollavoitto ja Piitulle hyl. Makseissa Sherry voitti ja Rommi oli toinen.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos, ihme tapahtui Lohjalle, yhdestä lempipaikoistani. Jo eilen toivomani suorat muuttuivat käyriksi ja Vuorisen vääntöradalta tuli hyl - puusilmänä en huomannut yhtä ansaa (monesta) radalla, väärä putki imaisi - slurps vaan.
Jösses Kerttu on suloinen! Täällä vävyehdokkaat odottaa ;o)

Jonna kirjoitti...

Joo kyllä länderimenestys kiinnostaa. Kiitos tiedoista. Ja nuo on hienoja nuo saman perheen kaksoisvoitot.

Meillä on jo nuita vävyehokkaita. Tosin kuka sitten oikeasti valitsee hörökorvaisen prinsessan. Katoin sanakirjasta ja hörökorvat oli mm. Dumbo ears... Joo, mutta täälläpäin maailmaahan järjestetyt avioliitot ovat ihan jokapäiväistä. Kaisan pojat on tosin jo tehneet Kerttuun vaikutuksen antamalla mm. kirjanm matkalukemiseksi.