keskiviikkona, toukokuuta 31, 2006

Samaa rataa


Päivien kulussa ei mitään uutta. Tämä vimeinen kaksviikkoinen ennen Suomeen tuloa pyörii omalla painollaan. Vielä muutama päivä, sitten Mikko lähtee mihinkähän lie, niin siis Casablancaan, on siellä melkein viikon, ja sen kotiintulon jälkeen muutama päivä ja me lähetään. Ens viikolle onkin paikkoja mitä kierrellä kun on auto käytössä 24h joka päivä. Tekstiili souq on yks paikka, Sana -niminen paikka, josta pitäisi löytyä halvalla lasten vaatteita, rannalla pitäisi käydä joku iltapäivä kokeilemassa valokuvausta Karppisten kanssa ja mitähän vielä. No tietty pakolliset Battutat ja Emirates Mallit.

Tänään käytiin aamukahveilla Suomirouvien kanssa ja taas oli niin mukavaa. Jos välillä yhtään täälläolo tökkii, kuten joskus tökkii, niin tuolla tulee niiiin hyvälle tuulelle. Kaupan päälle saa vielä itselle uusia suomalaisia naistenlehtiä. Joku niitä aina jostain saa. Otin mukaani myös sen lehden, jota kukaan muu ei huolinut, Painonvartijat. Alkaahan huomenna taas uus kuukausi. Luin sitä jo. Samalla söin kaksi suklaapatukkaa... Tämä on tosi hyvä karkkilakko.

Koko loppuajan olen taistellut sen lentomaksun maksamisen kanssa. Millä kortilla se maksetaan ja mitkä on ne pirun numerot, mitä ne haluaa. Ja ai, tuli väärä numero, no kokeilkaa tuota. Katsotaan, mikä on lopputulos. Väliajoilla haen Kerttua portaista pois, Hipon vesikupilta pois, annan vauvakeksin käteen, pyyhin keksinjämät lattiasta, poskilta, vaihetaan keksiset vaatteet, laitetaan kirjahyllyn tavarat takaisin kirjahyllyyn, kengät takaisin kenkähyllyyn, korjataan luetut lehdet lattialta. On se kiireistä hommaa. Niin ja välissä lyhyet.. skypesessiot Mouhijärven suurruhtinaskuntaan.

Täkäläisessä lehdessä on ollu juttua hullujen uudesta pelistä. Siinä ajetaan autolla kuusikaistaista motaria, heitetään ikkunasta kissanpentu keskelle tietä ja lasketaan, kuinka monta autoa se pystyy väistämään ennenkuin kuolema korjaa sen. Sairasta. Ihan sairasta. Ja pitää olla kolme silminnäkijää, ennenkuin poliisi pystyy puuttumaan hommaan. Toinen aika sairas yksityiskohta on se, että ilmakiväärejä saa ostaa kuka tahansa, ei tartteta mitään lupia, eikä kaupassa opasteta aseen vaarallisuudesta. Halvimmat kiinalaisvalmisteet lähtee mukaan noin kymmenellä eurolla.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ton hullujen pelin oisit voinu jättää kertomatta... YÄK!
Toivottavasti et ikinä näe noita pelejä!

Tänään olis pienet sisäpiirin epis SM-joukkuekisat. Ei vissiin Hippo tuu paikalle :) Peukut pystyyn illalla.

Mahdatkohan tuntea Purinan ympäristöäkään enää kun tulet. Et tainnut ulkokentän aitausta nähdä, ja nyt siellä tasoitetaan pohjaa sille uudelle nurmikenttä-hallille...
Niin ja vanhassa hallissahan on parit uudet estesarjat.
Mitähän vielä... niin joo, se hostelli-tyyppinen majoitus-juttukin on jo suunnitteluasteella :)