sunnuntaina, toukokuuta 14, 2006

Hyvää äitienpäivää

Jaa että kommenttiboksissa käskettiin laittamaan töllö kiinni. Itseasiassa katson niitä jaksoja tällä tietsikalla, joten töllön sulkeminen ei auta asiaa. No mutta seuraavaksi olis kai jakso 15 edessä. Ja tänään sain jo toisen kauden jaksoja ainakin viisi imutettua, joten kateltavaa riittää.

Tänään on ollu kyllä niin paljon muuta ohjelmaa, että tietsikka on jäänyt kevyesti vähemmälle huomiolle. Aamuksi oli sovittu aamukahvittelut meillä Karppisten kanssa. Kahvit juotiin ja vietettiin äitienpäivää, minä yksinkertaisena, Terhi nelinkertaisena. Äitinä siis. Sitten Kerttu päikkäreille, joiden jälkeen mentiin naapurialueelle kyläilemään. Käytiin katsomassa Perla-vauvaa, nelikuukautista suomalaistyttöä äitineen. Lähtevät kesän viettoon Suomeen jo ens viikolla, joten seuraavan kerran tavataan sitten syksyllä. Paitsi, että keskiviikkona on kyllä ensin kotirouvien kahvilatreffit. Perlan luota piti tulla jo juoksujalkaa vajaan neljänkymmenen helteessä kotiin päästämään niitä töllön tuojia sisälle. Masiina saatiin seinään kiinni puolessa tunnissa kolmen miekkosen voimin. Rupesin itse yrittää laittaa pleikkaria toimimaan, mutta se ei ole vieläkään onnistunu. Veliäkin on jo konsultoitu, mutta värejä siihen ei vaan saaha näkymään. VHS-video näkyy kyllä hyvin. Kanaviahan ei näy vielä mitään, koska niitä ei ole kytketty. Ne pitää käydä pyytämässä samasta toimistosta kuin tämä nettiyhteys. Joten siihen asti katsotaan kirjaimellisesti teeveetä, siis sitä laitetta.

Kerttua yritin kammeta toisille päikkäreille reilun tunnin, jonka jälkeen luovutin. Ei sitten nukuta. Tyttö valvoi 7 tuntia putkeen, 7 kuisena. Kun yöuniaika tuli, oltiin jo aika yliväsyneitä. Lopullisen voiton taistelusta sain kun iltapuuron ja tissimaidon jälkeen sulatin pakkasesta vielä 100 milliä maitoa jonka annoin tuttipullosta. Johan nukahti. Kyllä äiti yleensä konstit keksii.

Taas kerran oli hyvä kisaviikonloppu siellä Suomessa. Soilelle Piitun kanssa kaks nollavoittoa, Millalle yks nolla Nikulle, Åkelle kisauran startti ihan hyvällä tuloksella. Ja varmasti unohin puolet tuloksista.

Niin ja Norjan Sirpa-tätille osanotot Suomen ylivoimaisesta voitosta tänään jääkiekossa. No, kyllä te taas pesette ehkä meät euroviisuissa viikon päästä.

Meinasi muuten tärkein unohtua. Sain tänään Mikon työpaikan kautta parasta postia Suomesta. Vuoden 4 ekaa ASB-lehteä oli Gumbleri lähettänyt. Kyllä on hyvää palvelua, Kiitos!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Viikonlopun kisamanestyksestä... Nuuskulla myös "melkein nolla" Tulos 1,01 niin lähellä, mutta niin kaukana :)