keskiviikkona, syyskuuta 27, 2006

Viinirypäleitä vaipassa


Alko jo hiostaan kun en päässy koko päivänä koneelle. Mikko teki etätyötä koko päivän ja äsken lähti pomonsa luo jatkamaan hommia. Nyt alko jo helpottaan ja muutamassa minsassa päivitin itteni takaisin BBn tapahtumiin. Jos joku ei ole kattonu sitä videota, mikä Mikan ajoi talosta, niin tässä se on. Toivottavasti tuonne tulee jotain elämää tuonne taloon, alkaa oleen aika tylsää jo. Hena takasi, vaadin. Tai Perttu. Tai Matti Nykänen...

Taas tuli kahesta asiasta kotoisa olo. Kimi Räikkönen oli eilen ollu Dubaissa. Oli ajanu formula-autolla tuolla asfalttitiellä. Toinen kotoisa asia oli piimäpullo, mikä löytyi lähikaupasta. Pullossa lukee, että valmistettu Valion lisenssillä, tai jotain sellasta. En oo vielä maistanu. Pandan lakuahan löytyy toisesta lähikaupasta. Ikeasta saa herkkukurkkuja ja esim. lakkahilloa. Sirkku-sokeria löytyy Carrefourista. Ja manikyyrisetissä oli ohjeet myös Suomeksi. Mitähän vielä? Hapankorppuja löytyy Jumeirahin suunnalla olevasta kaupasta.

Ja Kerttu kutsuu vaihteeksi. Johan se nukkuikin jo melkein tunnin yöunia. Löysin uuden tämän hetken parhaan töllöohjelman. MBC 4-kanavalta tulee the house of tiny tearaways. Siinä samaan taloon tulee asumaan kolme perhettä, joilla on ongelmalapsia. Yhellä on kuuro tyttö, joka hakkaa suuttuessaan päätä seinään tai lattiaan. Yhellä poika ei syö juuri mitään kuin pakosta. Yhellä on kolme lasta, joista kukaan ei nuku omissa sängyissään. Koko perhe nukkuu samassa sängyssä. Vanhemmat ei oo nukkunu keskenään seittemään vuoteen. Kauhulla katoin, että tuoko on meänkin tulevaisuus. Samalla laitoin kertulle välipalaa syöttötuolin pöydälle. Pilkoin leipää ja viinirypäleitä ja se napsi niitä hyvällä halullaan suuhun. Oli kuin enkeli. Ei muuten kannata vuojen ikäselle antaa kovin paljoa viinirypäleitä heti kerralla. Ne löytyy vaipasta muutaman tunnin päästä täysin sulamattomina.

Ei kommentteja: