sunnuntaina, syyskuuta 17, 2006

Arkinen aherrus

Viikonloppu se mennä vilahti ohi taas. Perjantaina sain kuningasajatuksen. Vaihdetaan yheksi yöksi nukkumisjärjestelyjä niin, että minä nukun kunnon yöunet ilamn keskeytyksiä alakerrassa ja isä nukkuu tyttönsä kanssa ylhäällä. Yöimetykset kun on historiaa ja on tässä jo yli vuosi tullu nukuttua katkonaisia öitä. Tulos oli seuraava... Yheltä heräsin kun Kerttu kitisi enkä nukahtanu enää uusiksi, vaikka se nukahti. Kahen jälkeen alkoi uusi ktiinä ja menin varovasti ylös. Siellä se isäriepu kanniskeli tyttöään, jonka volyymitaso vaan nousi. Vaihettiin järjestelyjä ja menin Kertun kanssa samaan sänkyyn ja samantien kun laitoin sen selälleen ja annoin käden sille hipelöitäväksi se nukahti uusiksi. Kuulemma ne lapset viimesitään 18-vuoden iässä alkaa nukkuun kokonaisia öitä.

Eilen lähettiin taas asioita hoitamaan. Ehotin, että mennään sekä Ikeaan että Bur Dubaihin ostaan sitä turvaistuinta. Huom. Kerttu istuu vieläkin kaukalossa vaikka jalat tulee jo komeasti yli reunan. Mikko katto mua ja sano, että oot nyt asunu täällä yli puoli vuotta, onko sun mielesät järkeä lähtä tähän aikaan kahteen ihan eri paikkaan? En taas ajatellu, että oli iltapäivä. Mun mielestä ne kaks paikkaa on kyllä aika lähekkäin, mutta piti valita, minne mennään. No mentiin Ikeaan. Nyt saatiin jotain ostettuakin. Viikko sitten päästiin siellä yks kerron kierreltyä kunnes tuli tappelu ja kotimatka oli hiljainen. Nyt ostettiin työtuoli, lamppu, naulakko ja Kertulle portti rappusiin. Työtuolia ollaan haettu monta vuotta. Vielä jos joku sais laitettua tuon portin paikoilleen.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

ei ne lapset enää 18v. nuku öitään. nehän hellustaa silloin.muuttavat kyllä sitä ennen pois äidin ja iskän vierestä.miisa