perjantaina, syyskuuta 15, 2006

Uudet naapurit


Käytiin eilen uudessa kyläpaikassa. Vierailtiin tälle samalle alueelle muuttaneen suomalaisperheen luona iltapäivällä. Matkaa oli vain se alle puoli kilsaa mutta tuolla 40 asteen helteessä sekin teki tiukkaa. Piristävää se silti aina on. Yleensä päivät menee hyvin aina siihen asti kun Kertulle saa ruuan annettua päikkäreitten jälkeen, eli johonki kolmeen. Sitten alkaa se ootus. Milloin se mies tulee töistä tai milloin on sen verran viilempää, että voidaan mennä Hipon kanssa ulos. Tosin nyt jostain syystä Mikko on tullut muutaman päivänä jo ennen kuutta töistä. Liekö sillä uudella ei-niin-mukavalla-pomolla osallisuutta asiaan.

Pomo ei ole enää suomalainen. Entinen oli. Karsinnoissa olin kauakisten sukulaisten luona yötä Vantaalla ja ne mietti, että onkohan se niitten tuttu mies kans Dubaissa. Oli kuulemma niitten virallinen kesäkissa ja pojan paras kaveri lapsuusajoilta. Nimen kuultuani tajusin, että se oli se Mikon pomo. Pieni on maailma. Yhtä pieni maailma taas oli kun tuolla suomimammojen kahvilatapaamisessa jutskailin yhen mamman kanssa, joka kuultuaan agilityharrastuksestani sanoi, että oli viime vuonna istunu lentokoneessa jonkun agilityharrastajan vieressä. Oli joku nuorimies, joka oli menossa mm-kisoihin ja oli kuulemma ihan hyvin menestynyt aiemminkin. Kuvauksien perusteella ei ollu kyllä muita vaihtoehtoja ku Aaltosen Mikko.


Vastapäiseen taloon kannetaan just uusia huonekaluja sisälle. Viime viikolla entiset muutti pois, yks päivä siellä maalattiin seinät, kuten täällä aina maalataan kaikki kun asukkaat vaihtuu. Ja nyt sinne kannetaan lupaavasti pinnasänkyä, parvekekalusteita ja vatsalihaslaitetta. Meilläkin on muuten sellanen vatsalihaslaite varastossa. Joo, kyllä mää sitä käytän, ihan varmasti, ostetaan vaan...

Sain eilen travellinkista vastauksen Hipon lentolippukyselyyn. Vastasivat, että olivat saaneet sen 12,90 eruoa per kilo tiedon lentoyhtiöstä suoraan ja ne olivat siis antaneet väärää tietoa. Valitettavasti eivät voi tehdä asialle mitään. Hohhoijaa. No mitähän mää voisin tehä? Pikku ero maksaa yli 700 euroa kuin 200 euroa.

Jääkiekon sm-liigakin alkoi eilen. Mun liigapörssi-joukkue sai ihan kohtalaisesti pisteitä. Piti silti antaa heti aamusta parille tyypille kenkää, jotka eivät ees päässeet pelaamaan eilen.

Ei kommentteja: