perjantaina, syyskuuta 08, 2006

Nukkumista vai ei?

Aamulla virkeänä... toiveajattelua. Milloin tuo lapsi alkaa nukkuun yhtäjaksoista unta useamman tunnin? Illalla sain sen ysin jälkeen vasta nukkumaan yliväsyneenä huudon kanssa. Eka huuto kuului tunnin päästä, toinen toisen tunnin päästä. Kolmannella kerralla otin sen samaan sänkyyn ja yöllä muutama lisäherätys tuohon vielä lisää. Haluaako joku lapsista haaveileva Kertun lainaksi yökylään? Käsiä ei näytä nousevan...

No suht koht pirteänä silti aamulla... tehtiin eka vähän hyväntekeväistyötä. Ainakin suunnilleen. Muistin, että läheisessä spinneyksessä on Feline friendsin kirjamyynti. On sellanen paikallinen pelastakaa kissat- järjestö. Käytiin Kertun kans hakemassa muutama lasten kirja, yks vessalukemiskirja ja itelle otin sellasen James Herriot kirjan, jossa oli paljon piirroksia bortsuista. Siis kuvituksena. Yks Kertun kirja oli nimeltään "miksei uni tule?".... Enpä ole ennen englanninkielisiä kirjoja ostanutkaan.

Päiväunet kyllä sujuu jos ei yöunet. Kolme tuntia yhtä putkea. Mutta toki sitä joskus täytyyki koisia. Iltapäivällä käytiin vielä Battuta mallissa ostoksilla. Ei sieltä kyllä mitään järkevää saatu. Muutama uusi lelu Kepalle. Huominen vielä aikaa olla "tyttöjen kesken" kotosalla, kunnes se viidakossa villiintynyt mies tulee kotia.

Muutama lisäys...

Kerttu on tänään saanu ekaa kertaa muuta maitoa kuin rintamaitoa ja hyvin maistui. Ihan innoissaan joi yhteensä 100ml lehmänmaitoa kahteen otteeseen ja oli kummissaan kun maito loppui pullosta. Ei ainakaan vielä oo mitään ongelmia ollu. Yhen vuoden ikä alkaa lähestymään ja tarkoituksena olis lopettaa imetys siitä sitten pikkuhiljaa. Näin sitä vaan selvittiin vuoden ikään vaikka alussa hermoiltiin monta kertaa, että tuleeko sitä maitoa tarpeeksi vai ei?

Dubaissahan ei ole niitä tiennimiä juuri missään. On vaan road 35 ja 27c jne. Postilaatikoita ei oo, postilokerot vaan. Nyt täällä aloitetaan teiden nimeämiset ja tulevaisuudessa olis tarkoitus, että jokaisella talolla olis postilaatikot. Niin ainakin ymmärsin lehtijutusta. Huraa. Tosin tuskin me niitä tullaan näkemään. Tien varressa on uuden vesipuiston mainoskin ja yks päivä luin tarkemmin sitä mainosta, opening 2009. Metrokin tulee joskus tän vuosikymmenen lopussa.

Dubai on muuten ainoita maita maailmassa, jossa Mc Donaldsilla on kotiinkuljetus.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei
Mukavaa, että tietokoneesi taas toimii. :)
Olet hyvää vauhtia ajautumassa samaan kohtaloon kuin itselläni oli 27 vuotta sitten ensimmäisen tyttären kanssa, joka oppi pomottamaan vanhempiaan nukkumaanmenoaikaan. Toinen tytär oppi sitten jo viikon ikäisenä nukkumaan yönsä rauhassa sisarensa kanssa.
Terveisin Eila
seniori-ikäinen agilityrusselisti Helsingistä

Anonyymi kirjoitti...

Edellisen oli tarkoitus olla "huulen heittoa" kun tuli elävästi mieleen oma elämä ensimmäisen lapsen kanssa.

Nyt se aika on mielessä vain mukavina muistoina, kuten varmasti tulee olemaan sinullekin.
Eila