perjantaina, syyskuuta 29, 2006

Maahanmuuttajat munaa ittensä

Munattiin kyllä kunnolla aamulla ittemme. Käytiin Carrefourissa ostoksilla ja välillä sanoin Mikolle, ettei tuota purkkaa sais kyllä jauhaa julkisella paikalla. Ramadanin vuoksi. Ai niin, se sanoo ja varmaan niittas sen jonnekki hyllyyn. Aikamme pyörittiin kaupassa ja haettin vielä jätksit pakastealtaasta ja alettiin syyä niitä siinä maailman suurimman ostarin käytävällä keskellä Ramadania. Securitymies tuli sanomaan, että tuo on kiellettyä. Me pöljät! Hävetti aivan tolkuttomasti. Ja jotta tarpeeksi todistettaisiin tyhmyytemme, jätettiin ne tavaran säilytykseen viedyt (toisesta kaupasta ostetut) tyynyt sinne kokonaan. Hokattiin kotona, että ne jäi lunastamatta.

Ramadanin aikaanhan kiellettyä on siis julkisilla paikoilla syönti ja juonti. Kotona ei saa esim. soittaa musiikkia niin, että muut kuulee. Eikä harrastaa seksiä auringonvalon aikaan. Positiivista on se, että työpäivän pitäisi olla vain 6 tuntia. Täähän ei tietty toteudu ainakaan meän perheessä.

Oli muuten carrefourissa myytävänä suomalainen sauna. Harvian kiukaalla varustettu koppisauna. Vieressä oli myynnissä suomesta tuotuja koivuklapeja. Niitä olis voinu ostaa ihan kannatusmielessä.

Ei kommentteja: