sunnuntaina, syyskuuta 10, 2006

Ei nukuta

Aika vähässä kirjoitusaiheet. Illalla sain Kepan nukkuun puoli 11 illalla, herätys tunnin päästä, taas puolen tunnin päästä ja yöllä neljän aikaan herättiin huutamaan. Huutoa jatkui yli tunnin. Siinä välissä käytiin hakemassa alakerrasta panadolia, vesipullo ja vaihettiin vaippa. Pieruja myös rekisteröityi muutama. Liekkö sitten se lehmänmaito pyöriny mahassa vai ne "välihampaat" alhaalla, jotka tekee tuloaan. Mikään ei ollu hyvä. Oli aika lähellä jo minunkin hermot mennä. Yöllä mietin, että jos ei tekiskään enää toista lasta. Jos sais nukkua jo vaikka vuojen päästä kunnollisia öitä. Kunhan Kerttu oppis puhumaan ja sanomaan, mikä vaivaa öisin.

Ei ollu vaikeeta mennä aamulla reiluks tunniks altaalle pulikoimaan ilman Kepaa. Viidettä lastaan oottavalle Terhille siellä valitin kun en selviä yhenkään kanssa...


Tämä netti-tv ei oikein taas toimi. Eilen sain BBn näkyviin vasta illalla. Ihan tarpeeks sitä silti on tullu katteltua. Tuo Kaki on aivan kauhee. Sekotus Juhan af Grannia ja jotain pornostaraa. Koko ajan äänessä, eikä ketään kiinnosta. Oli kyllä optikko ollu ihan rehellinen sanoessaan, ettei koskaan ole rumempia laseja tehny. Heidi on joku wannabe-jessica simpson. Ihan kiva kuites ku on Simosta. Arista taas tuli heti joku kummajainen, kun paljasti olevansa biuseksuaalinen. Se kyllä näyttääki siltä. Sari taas... huh huh. Ihan oikealla alalla varmaan töissä. Tosi tyrkky. Veikkaan, että tuo Tatu pääsee pitkälle. On aikas tylsä, mutta mukavan oloinen.

Dubaihin avattiin muuten viime viikolla eka H&M-kauppa. Toinen avataan lähipäivinä. Ihmetyttää vaan taas kun siellä valikoimassa on Suomen tyyliin talvivaatteita. Lämmintähän ei kyllä enää ole kuin noin 40. Talvi lähestyy.

Ei kommentteja: