maanantaina, syyskuuta 18, 2006

Autokauppaa

Viikonloppuna käytiin kyllä autokaupoissakin. Neljässä!!! Ollaan aateltu hankkia toinen auto, jolla olis varaa ajaa Suomessakin. Jos sinne täältä sitten tullaan. Itte kyllä haaveilen, että pääsis vaikka Silvia Trkmanin kanssa Sloveniaan reenaileen tai jonnekki Belgiaan tai vaikka Ranskaan kisaileen pariksi vuojeksi. No nää nyt on tällasia haaveita. Eikä se Trkman kyllä tänä vuonna pärjää kun Frodo on siellä ja Laamanen laittaa puomista suoraan tiukan käännöksen 360 astetta. Jos siis tuomittee medien perusradan.

No mutta käytiin kattoon Audeja, Wolkkareita, Mersuja ja Volvoja. Audin liikkeessä ei ollu yhtään farmaria ja sitte ei taas yhtään A3-4-luokkaa. Jos jostais halvalla sais niin voisin ottaa sellasen pienen Audin. Wolkkarin liikkeessä katteltiin tavallisia golfeja ja plussaa. Se plussa olis kyllä kiva. Mersumiehiä en oo koskaan ymmärtäny. Mun mielestä vaan tietyn tyyppiset ihmiset ajaa mersuilla. En halua olla sellanen ihminen. Ainoastaan semmonen pieni tilatyyppinen mersu oli ok. Volvonliikkeessä katteltiin S40, johon Hipon olis vaikee tulla kyytiin. Hattuhyllyä ei saa pois. V50 olis ihan ok, V70 taas jo hintavahko kakkosautoksi. Tarttetaanko me farmariautoa toiseksi ja ostetaanko uus vai käytetty? Sitä tarttee alkaa miettiin kunnolla kun se auto pitää kummiski tilata 3 kk ennen ostoa, siis jos haluaa uuden ja se pitää omistaa täällä 6kk ennen maastavientiä.

Olis kyllä ihan kiva kokemus joskus käyä nuissa Ferrarinliikkeissä yms missä ei muuten tulis koskaan käytyä. Täällä on sellanen Automarketkin, jossa on satoja käytettyjä autoja myynnissä. Siellä voi omalla autolla kierrellä ja kattella. Tosin suomalaisilla on tapana olla jotenkin älyvapaita ja mielikuvituksettomia, että kaikilla on samanlaiset autot. Suurimmalla osalla on Volvot. Nyt osa oli tilaillu GTI Golffeja. Siitä tulee varmaan kakkosautosuosikki.

Eilen kävin pitkästä aikaa taksilla ostarilla. Emirates mallissa kierreltiin Kertun kans taas muutama tunti. Se on kyllä ainaki vielä helppo shoppailukamu. Nyt oli ekaa kertaa tosi lähellä, etten menny esim. Luis Vuittonin kauppaan. Sen vieressä on läjä niitä kauppoja, joihin tarttis eka ostaa vaatteet ja käydä kampaajalla ja kosmetologilla, että sinne vois mennä. Niihin on kyllä helppo mennä kun niissä on ne ovenavaajatkin, jotka toivottaa tervetulleeksi. Ehkä niissäkin pitää vierailla ennenkuin täältä muuttaa pois.

Tänään Mikko tuli joskus kolmen aikaan töistä. Uskomatonta. Tosin se oli heränny yöllä neljältä ja käynnistäny tietsikan. Se voi kohta liittyä nuitten mulimien yötouhuihin. Täällä alkaa kohta Ramadan. Silloin ei saa julkisilla paikoilla ainakaan syyä eikä juua auringonpaisteen aikaan. Ne kuulemma herää yöllä kolmen aikaan sitte syömään.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Jännä miten mielikuvat vaihtelee ihmisen mukaan :) Minun mielestä taas tietyntyyppiset ihmiset ajaa Volvolla ja minä taas en haluaisi olla sellainen :D