torstaina, syyskuuta 14, 2006

Tunkkasta ilmaa

Ikuisuusaiheesta... nyt ei olla valvottu yöllä, mutta ei myöskään nukuta illalla. Toiset päikkärit alkaa vissiin oleen historiaa meidän perheessä ja meno on sen mukaista. Neiti muistuttaa iltaisin kännissä heiluvaa kääpiötä. Jalat menee miten sattuu ja kokoajan muksahtelee nurin. Päivisin on kuin itte aurinko, joten pienet on murheet.

Nyt on nokian kotirouvien uima-allaspiiri taas alkanu kokoontua. Useana aamuna ollaan keräännytty altaalle heti aamusta. Me ei kyllä olla sinne selvitty kuin joskus ysin aikaan, osa menee sinne jo heti kasin jälkeen. Yks aamu tuli joku äiti kahen lapsen kanssa ja tervehti englanniksi. Sitten se kysyi lapsiltaan suomeksi että mihin penkille laitetaan pyyhkeet. Altaalla siis ei ollu taaskaan ketään muita kuin suomalaisia ja sinne tuli lisää suomalaisia. Saatiin siis lisää vahvistusta. Olivat muuttaneet ihan vähän aikaa sitten tälle samalle alueelle meän kanssa, välimatkaa ehkä 300m.

Eilen käytiin kahvilatapaamisen jälkeen Tanjan ja Elvi-vauvan kanssa Emirates mallissa shoppailemassa. Hyvä päivä, en ostanu yhtään mitään. Se on saavutus mulle. Kotimatkalla yritettiin tulla tuttua reittiä, mutta kappas, siinä yhessä isossa risteyksessä olikin auto tulessa. Se oli kyllä jo palanu aika kauan, alkoi oleen melko romuna. Koko risteys oli ihan sekasin ja mekin jouduttiin etsimään kiertoreitti kotimatkalle. Kumpikin pikkuneiti alkoi oleen unen ja ruuan tarpeessa, mutta ihmeellisesti se jaksoivat olla rauhassa sen vajaan puolen tunnin matkan ajan. Täällähän ei voi koskaan tietää, missä on ruuhkat. Ikean reissut on aina jännityksellisiä. Ikea on ehkä 20-30 kilsan päässä meiltä, mutta matka sinne voi kestää jotain 30 minsan ja kahen tunnin välimaastosta.

Yks päivä lehessä oli Dubai-faktaa uusiksi. Täällä on nyt muistaakseni 1,4 miljoonaa asukasta ja niistä yli 70% on miehiä! Sen kyllä huomaa nuista rakennustyömaista, joka paikka on täyttä haalarimiehiä. Lehet on myös täynnä raiskausjuttuja. Aina ne on joitain intialaisia, pakistanilaisia tai libanonilaisia tai ihan tämän maan kansalaisia, jotka on ottaneet jonkun kyytiin ja vieneet johonki hiekkamaalle ja raiskanneet. Sitten ne väittää, että maksoivat uhrille. Yrittävät lievennystä tuomioihin.

Meillä vajoaa maa auton alta! Autokatoksen alusta on ihan kuopilla. Se on vajonnu sen jälkeen kun tuo auto ostettiin. Kiva parkkeerata sitä kun yrittää laittaa sen sellaseen paikkaan, mikä ei olis vajonnu. Pitäis ehkä soittaa joku korjaaja siihen. Oon kyllä nähny kun muistakin kämpistä on pihaa käyty laittaan uusiksi. Meillä pitäis kyllä nuille ilmastointilaitteillekki soittaa joku korjaaja. Haju alkaa olla aika muheva ja laitteitten toimivuus ei ole ihan ok. Tosin, mikäpä näissä taloissa toimisi.

Agilitykurssien vetäjä kyseli tullaanko seuraavalle jaksolle, mutta on kyllä meille vielä liian kuumaa. Vastasin, että tullaan sitten seuraavalle. Alkaa kyllä oleen jo vieroitusoireita. Aattelinkin tilata netistä viime vuojen mm-videon. Katotaan nyt eka paljonko tulee postimaksuja.

En saa taaskaan kuvia laitettua tähän...

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Meilläpä kai vajoaa maa treenikentän alta! On ainaskin sen verran kuoppainen se pohja, niin kuin varmaan muistat! Saas nähä millon rapsahtaa eka koivet joko koiralta tai ohjaajalta...
Pasi