lauantaina, maaliskuuta 11, 2006

Vesipuistopaiva


Tanaan oli aamusta alkaen pilvista. Oli vissiin toinen pilvinen paiva kahteen viikkoon. Huikeaa. Tekee iholle hyvaa. Minut tuntevat olen nokka aurinkoa kohti heti kun naen jossain kirkasta.

Aamu kuitenkin alkoi viisumin hankinnalla. Eka mentiin ottamaan valokuvia. Sain hyvat ohjeet mita pitaa saada. Menin liikkeeseen selittamaan ja ei ne ymmartaneet mita halusin. Selitin etta 6+6 ja etta tulevat ajokorttiin ja viisumiin. Sain 8 samankokoista kuvaa. Piti olla kahta eri kokoa. No Mikko meni takaisin liikkeeseen selittaan mita tarvitaan. Ja kuvat saatiin. Sitten piti menna sairaalaan ottaan rontgenkuva ja verikokeet. Eivat vissiin halua tanne keuhkotautisia. Maksettiin 310 dirhamia (100 dirhamia on suunnilleen 22 euroa), josta 100 dirhamia oli 'urgent' osuutta. Ei jaksanu jaaha kauaksi aikaa oottamaan. Rontgenissa en taas ymmartany yhtaan mita se mies kysyi. Se englanti on jotain ihan kamalaa. Se kysyi etta olenko raskaana... Sain loppujen lopuksi ymmarryksesta kiinni ja vastasinkin etta en. Liukuhihnatekniikalla siella toimittiin. Huomenna saa hakea ne paperit ja sitten menee kai joku pari viikkoa etta saisin sen viisumin ja sitten voi hakea ajokortin. Kokeilin kylla tanaan autolla ajoa tassa lahitiella. Ei kylla yhtaan kiinnosta lahtea tuonne teille ajeleen. Se on sama ku menis jonnekki villiin lanteen.

Keskipaivalla mentiin veipuistoon. Oli kylla hieno paikka, mutta oli aika kylma. Varmaan vaan jotain vahan yli 20 astetta.. No vettakin ropisi ihan vahan taivaalta, mutta tosi kivaa. Vaikka minkalaisia vempeleita mihin menna. Kerttukin sai osansa uimisesta ja hurmaili tapansa mukaan ihmisia. Taas tuli vastaan muitakin suomalaisia, lomalaisia Oulusta talla kertaa.

Vesipuistosta jalleen kerran Battuta Malliin syomaan ja ostelemaan. Koko ostari oli kylla aika tyhja, eipa juuri ristin sielua missaan. Muutenkin taalla on taloja kuten Kirkkiksen Sundsberissa muttei ketaan koskaan kotona. Ostossatsiin kuului mm. Kertulle yopuku, potta ja kestouimahousuvaipat. Kauhea sana, mutta kattaa koko tekeleen tarkoituksen.

Sori kaikki kirjoitusvirheet, mutten jaksa tarkistaa ja korjata.

Kiva seurata netin kautta Suomen tapahtumia. Varsinkin agilityrintaman asioita. Samat ongelmat nakyy olevan. Vaaria tuomareita, vaaria ihanneaikoja ja vaaria kaikkea. Hyvin pysyy karryilla. Pitaisi ehka tilata se ASB tanne niin olisi viela kotoisampaa.

Taalla UAE:ssahan on viikonloppu jo ohi. Eli yleisesti vapaapaivat ovat torstai ja perjantai. Mutta Nokialaisilla se on perjantai ja lauantai, joten Mikollakin huomenna tyopaiva. Ja tyopaivat ovat pitkat. Saattaa alkaa aamula vaikka kasilta ja illalla kasilta voin edelleen olla yksin kotona. Paitsi nyt kun on vieraita. Saa siina miettia etta mita tekisi. Onneksi on nyt tama netti niin ei tartte miettia. Tana aamuna nain ikkunasta puoli seiskalta kun lapset lahtivat kouluun. Bussi kiertelee taalla asuinalueella ja keraa lapsoset kyytiin. Olin tosiaan puoli seiskalta jo hereilla, koska Kerttu heraa nykyaan aina siihen aikaan. Eli Suomen aikaan puoli viis. Olenkin taas kerran nimennyt sen lapsityranniksi. Nimitysta puoltaa myos se etta taas syodaan kahden tunnin valein...

Nyt muuten pitaisi saada laitettua kommenttejakin, Milla!

Ei kommentteja: