keskiviikkona, maaliskuuta 15, 2006

Adamsin perassa

Joo lahettiin taas eilen oikein kunnolla shoppailemaan. Mentiin mall of the emiratesiin, jossa on riittavasti kauppoja. Siella oli myos Brian Adams jakelemassa nimmareita kirjaansa. Etittiin eka tovi sita kauppaa ja uskottiin kaikki vartijoitten ohjeet, joita riitti. No lopulta loydettiin oikea kauppa, jota suljettiin. Meille sanottiin, etta heill on hetki taukoa ja kohta avataan uusiksi. No mentiin silla aikaa syomaan. Arvata saattaa, miten kavi. Ei nahty mitaan Adamsia kun tultiin takasin. Se oli jo lahteny. Ja ruokakaan ei ollu kehuttavaa.

Eipa ollut kehuttavaa myos yllari Soneralta. Seuraava lasku on yli 90 euroa. Kivat sulle. Olin soitanut taalla 12 minuuttia ja vastannut 14 minuuttia soneran liittymasta. Ne maksoi yhteensa yli 80 euroa. Eli ei kannata soitella. Nyt mulla on kylla kaksi puhelinta. Kumpakin sim-korttia varten. Joten viestit kylla tulee perille, jos joku niita haluaa lahetella.

Kerttu sai eilen uuden lelun pitkasta aikaa. Sellainen mato, johon pudotetaan palikoita oikeisiin reikiin. Sen madon naama sai eilen jattinaurut. Ihan tohkeissaan se kikatti sille naamalle. No itku pitkasta ilosta. Tytto nukahti yllattavan helposti sankyynsa ja herasi kohta parkumaan. Tuloksena 39,5 kuumetta. No arvata taas saattaa miten yo meni. Oli pitka ja tuskainen. Aamu kuitenkin tuli ja viela on hiukka lampoa, mutta parempaan pain kai mennaan.

Hipon hanta ja toinen korva nypitty. Kaytiin eilen kiertamassa toisella lahitekojarvella Hipon kanssa. Nain siella yks ilta paljon koiria, joita eilen tulikin monta vastaan. Nyt olen siis bongaillut kokkereita, mayriksia lisaa, sakemannin, kaksi westia ja paljon sekarotuisia.

Eilen niiden tyomiehien piti tulla aamulla kymmenelta korjaamaan sita vedenlammitinta. No tulivat hiukka ennen kahtatoista. Parempi sekin kuin ei ollenkaan. Ja lammitin tuli kuntoon.

Etta sellaista talla kertaa. Niita kommentteja taas pitaisi pystya laittamaan. Muutin vahan asetuksia ja nyt ei tarvitse kirjautua mihinkaan. Ainakin niin toivon.

PS. Onnea Karpille runkosarjavoitosta. Karppamobiili liikkuu siella kehien suunnalla. Paitsi en tiia, onko Nina poistanut Karppatarran takalasista. Mean uusi auto ei ainakaan viela tunnustaudu karppamobiiliksi.

PPS. Kavin aikani kuluksi lukemassa salkkareiden juonipaljastuksia seka kauniiden ja rohkeiden tulevia tapahtumia.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kärppämobiili on edelleen kärppämobiili ja saa sellaisena pysyäkin, ainakin niin kauan kun kärpillä menee hyvin ;-)

Anonyymi kirjoitti...

No hitsi, jokohan nyt toimii kommentit ;)
Oliskohan kolmas vai neljäs kerta kun yrittelen...

Anonyymi kirjoitti...

Katos, huomasin vasta että tähän olisi voinut laittaa nimensäkin... Jos on Jonnalla kestänyt saada tää kommentti-systeemi toimimaan, niin kestää näköjään meilläkin ennen kuin opitaan käyttämään tätä.

Toi eka kommennti on siis mun kirjoittama.

Anonyymi kirjoitti...

Tokan kommentin kirjoittajan Jonna ainaskin arvaa, mutta nyt tietää muutkin...
Terv. Milla, se joka kyseli mm. niitä kuvia ympäristöstä. On muuten mahtavat maisemat!
Kovasti odotellaan juttua agilityrintamalta... :)