tiistaina, maaliskuuta 21, 2006

Kortiton kuski

Tanaan harrastin laittomuuksia. Kavin autolla kaupassa vaikkei mulla ole sita korttia. Matkaa tuli yhteensa ehka kolme kilsaa kun pitaa hieman kierrella. Yhen poliisinnakoisen tyypin nain tienreunassa muttei se varmaan poliisi ollut. Siina kasseja autoon nostellessa mulla havis Kertun karryt. Kerttu istui jo auton kaukalossa ja kannyin kasaamaan niita karryja, niin tuuli oli vienyt ne jonnekki. Siina joku intialaistyyppinen mies viittoi eteenpain ja siella ne oli autojen valissa. Onneksi ovat kevyet, eika siis naarmutettu muita autoja, toivottavasti.

Tanaan on taas pilvinen paiva. Tama rusketushan katoaa kohta, jos ei tule kunnon ilmoja. Olkapaista kitenkin edelleen lahtee nahkaa.

Taalla on aitienpaiva, ainakin jonkun kansan, oliskohan brittien. Sainkin eilen kukkia, tosin kun ei ole maljakkoa, niin ne ruusut joutuivat mukiin. Kivoja silti.

Leikin aamulla sisakkoa ja ensin pesin auton, sitten leikkasin nurmen reunoja tavallisilla fiskarsseilla, nurmihan leikkautettiin joskus viime viikolla, mutta reunat jai silla kaverilla siistimatta. Sitten tylsistytin nita saksia leikkaamalla yhta puuta pienemmaksi. Sita olisi pitanyt muokata jo kauan aiemmin, mutta nyt silta lahti aika monta oksaa. Sen jalkeen silitin Mikon paitoja. Se on kylla maailman tympeampaa hommaa, mutta sain ehka 7 paitaa silitettya. Hippo pitaisi viela pesta. Mutta jos huomenna..

Sain tanaan tietaa, etta vanha (yhta vanha kuin minakin) ystavani on viimeisillaan raskaana. Taman viikon sunnuntaina on laskettuaika. Ei siis olla paljoa oltu yhteyksissa, mutta mukava kun muutkin alkavat lisaantya. Mietin jo tuossa aamupaivalla, etta minkalainen tenavakerho kokoontuu vaikkapa agirodussa, jos kaikki agilitaajat, joilla nyt on tullut/tulossa perheenlisaysta, tulevat koko perheen kanssa. Mina, Maria&Marko, Mari&Mikko, Suomalaiset, Anna&Juha plus muut joita en niin hyvin tunne. Voisi laittaa kisajarjestajille viestia, etta kai siella on kunnon lastenhoitohuoneet...

Ei kommentteja: