sunnuntaina, maaliskuuta 26, 2006

Keräilyerä

Huomaatkos, ääkköset löytyy, mutta ne onhan hankalat kayttaa, joten enpa kayta niita enempaa.

Mitahan on kerennyt tapahtua, eipa mitaan mullistavaa. Uusi naapurin rouva tuntuu tai kuulostaa olevan aika akaista sorttia. Aika kovaan aaneen komentaa tyomiehia pihallaan ja miekkoset nakkelee tyokalujaan ja marttyyrimaisesti rupeavat hommiin. Tuossa pihalla oli eilen taas maailman laiskimman tyomiehen paluu. Se sama jeppe, joka aiemmin siella karrasi koko paivan muutamaa kasaa hiekkaa, nyt makoili mean seinaa vasten, soi evaita ja harjalla pyoriteli kivia. Toita en juuri nahnyt sen tekevan, vasta kun muita miehia tuli myos toihin ja talon emanta komentamaan. Nyt heilla on takaihalla kastelujarjestelma hiekan alle peitettyna seka etupihan pienen pieni nurmiplantti peitettna kivilla ja muutamalla kasvilla.

Toisella suunnalla naapurin naapurilla oli eilen jonkinsortin bileet. Puoli yhentoista aikaan siella hiljeni ja minakin sain unesta kiinni. Aika pienelle pihalle oli sulloutunut vajaa 20 tyyppia ja kaljaakin oli kai jostain loytynyt. Alkoholiahan taalla myydaan vain jonkun luvan varassa ei missan marketissa. Muutenkin kun taalla on ohuet seinat niin tuolta Media citytakin kuului yks ilta musiikki meille asti. Ei se mua kylla haittaa, ens kuussa siella esintyy Jamiroquai. Robbie Wiliamsin liput myytiin kolmessa tunnissa loppuun ja vihaiset nappeja nuolemaan jaaneet ihmiset kirjoittivat paikallisen seiskan yleisonosaston tayteen, arvaatte varmaan mita.

Kavimme toissailtana vuokraamassa pari dvdta jotka katoimme eilen loppuun. Ihan hyvin pystyi talta koneelta katteleen ja ihan oksti pysyi juonessakin mukana ilman suomalaisia teksteja. Nakyi siella vuokraamossa olevan mm. 24-sarjan nelja ekaa kautta ja OCn kaks ekaa kautta. Voisi ainakin tuon OCn kayda vuokraamassa, se kun on jaayt totaalisesti katsomatta. Tai sitten voisi hankkia sen tv:n ja siihen jotkut mukavat kanavat. Nyt tassa koneessa on joku ihme asetus, joka syo seuraavat kirjaimet, jos yritan laittaa johonkin valiin lisaa kirjaimia. Joten koittakaa kestaa.

Yhdessa sahkopostiviestissa tuli puheeksi Hipon pennutus. Se nyt kylla siirtyy hamaan tulevaisuuteen, jos sinnekaan. Taalla ei kylla voi mitaan pentuja tehda, koska miten ne saisi sitten Suomeen. Suomessa taas ei oll niin kauaa, etta pennut siella syntyisivat ja kasvaisivat luovutusikaan asti. Keinohedelmoityksen puolestapuhuja en ole eika se pennutus ole maailman tarkein asia muutenkaan. Ja Hipon juoksut ei todennakoisesti osu kumpaankaan kesalomaan, jotka Suomessa vietamme. Joten jos tamankokoisella koiralla voi viela vajaa 5-vuotisena tehda ekat pennut, niin sitten ensimmainen ajankohta olisi noin suurin piirtein vuonna 2008 huhtikuussa.

Kertun nukkumisasiat tai oikeastaan minun nukkumisasiat ovat edistyneet. Kolme viimeista yota ovat menneet yhdella syotolla. Nyt kun hehkutan, niin odotetaanpa mielenkiinnolla seuraavaa yota. Mutta kuitenkin, tuttia saa laittaa edelleen noin pari kertaa yossa, mutta ruokaa ei olla vailla. Aamut vaan edelleen alkavat aika varhain, yleensa puoli seiskalta. Mutta kylla tamakin on edistysta. Ja tytto taytti tuossa viikonloppuna puoli vuotta. Voi kylla sanoa, etta tama aidin homma helpottu kokoajan. Tuleehan sita erilaista vahtimista ja muuta, mutta lapsi viihtyy hetkia jo yksinaan esim. pinniksessa tai turvakaukalossa, joten voi samalla tehda jotain muutakin. Kunhan van keksii aina jotain mielenkiintoista katseltavaa sile ajalle.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Jos kirjoittamasi teksti syo edella olevat sanat, niin paina "insert", pitaisi korjaantua silla. :-)