torstaina, maaliskuuta 23, 2006

Aurinkoa taas

Paistoipa heti aamusta lahtien aurinko, pitkasta aikaa. Niinpa karrasin Kertun nukkumaan altaan aarelle ensimmaiset paikkarinsa. Suomessa ollessani mietin, otanko isoja vaunuja ollenkaan matkaan ja nyt mietin, etta hyva kun tuli otettua. Niissa on hyva nukkua varjossa ja saa viela sen hyttyssuojankin laitettu karpasille esteeksi. Siina se Kerttu nukkuikin reilut 2 tuntia antaen aitin karistaa nahkaa. Allasalue olikin taynna lapsia vanhempineen tai lastenhoitajineen. Nokialaiset on vain toissa viela tanaan.

Sain otettua itseani niskasta kiinni ja selvitin Hipon agilitykurssiasiaa. Kirjoittelin englanninkielisia lauseita paperille, niita joita aioin puhelimessa esittaa. kauan mietin mita sanon ja mita pita kysya. Sitten painelin ne numerot ja pah. Vastaaja tietenkin paalla. Ovat kiinni 28. paivaan asti. No laitoin taas kerran sahkopostia heille ja sinne ne kysymykset. Nettisiujen mukaan koiralla pitaisi olla kennelyskarokotus, jota meilla ei tietenkaan ole. Toivottavasti vastaavat viesteihin ennen kuun loppua, koska kurssit alkavat 3.4 ja se rokotus on hankkimatta.

Tuo vuokra-auto haetaan tanaan pois. Eipa silla kukaan ajakaan. Paitsi mina ilman lupaa. Soittivat Hertzilta ja laitoin oikein lapulle ylos, etta tulevat 17.00-17.30. Kello on nyt 2 tuntia enemman ja viela se seisoo tuossa pihassa. Olis ihan kiva paasta lahtemaan uloskin joskus.

Ai niin, varasin sm-kisoihin myos pe-la yon majoituksen ja pinnasangyn lisaksi. Aika vaikeaa paasta nimittain ilman autoa Helsingista tai mistaan Lappeenrantaan lauantaiaamuksi. Kahden hengen huoneesta on viela se toinen vuode vapaana jos joku haluaa tulla seuraksi. (Muotka, jos luet taman, kutsu ei koske tallakaan kertaa sinua :) Ja jos valttamatta haluat kokea pinnasangyn riemun, Kerttu voi nukkua isossa sangyssa ja vieras pinniksessa.

Ei kommentteja: