sunnuntaina, maaliskuuta 19, 2006

Paluu arkeen

Tanaan on taas Nokialaisten maanantai taallapain. Ja meilla talon naisvaella alkoi tavallinen arki. Ei ole enaa vieraita, saamme jatkaa uuden asuinmaan elamaan sopeutumista. Aloitin sopeutumisen nukkumalla Kertun kanssa pitkasta aikaa yhteiset paikkarit. Tosin sain nukuttua vain vaivaiset puoli tuntia, mutta on se sekin lisaysta oiseen noin 8 tuntiin, johon valiin mahtuu edelleen monta heratysta.

Eilen kokeiltiin ensimmaiset skype-puhelut. Serkkujeni aiti Keminmaasta soitti ja onnistuin jopa vastaamaan ja puhelu onnistui. Tanaan on treffit aitini kanssa puolilta paivin. Kaydaan ehka lapi sita postipinoa, joka on Keminmaahan kaannetty. Roskapostia kummikin suurin osa.

Eilen meilla kavi kylailemassa Mikon tyokaveri, jonka vaimon kanssa olen ollut sahkopostiyhteyksissa. Heille odotetaan perheenlisaysta, jonka jalkeen vaimot ja lapset muuttavat tanne. Asunto on viela vain hakusessa. Asuntoja taalla kylla on paljonkin tarjolla, hinnat vain nousevat niin nopeaan tahtiin, etta tiukalla budjetilla voi olla vaikeaa saada niin isoa asuntoa kuin haluaa. Sain myos sahkopostia Suomesta Soilelta, jonka tuttu aikoo myos liittya nokialaisten kotirouvien uima-allaspiiriin muutaman kuukauden paasta. Tervetuloa vain, kylla taalla tilaa on.

Olen alkanut taas irccailemaan iltaisin. Agility-kanavalla saattaa joskus ollakin joku hereilla. Joskus yli 5 vuotta sitten vietin siella enemmankin aikaa. Yleensa koulutunneilla. Ei siella kylla mitaan jarkevaa juttua yleensa ole, mutta jotain kuitenkin. Ja tuttuja ihmisia. Muuten ajantasalla pysyy hyvinkin netin valityksella. Tietaa sunnilleen kennelle on tulossa uusia koiria, kuka veljeilee kenenkin kanssa ja voi sitten miettia syita, kisatuloksia lukiessa tietaa, kenella kulkee hyvin, netti-tv:sta voi katsoa mm. kymmenen uutiset ja iltapaivalehdista voi tarkistaa kenen kanssa Karpela nyt seurustelee ja kuinka paljon Matti sai taas linnaa. Niin ja mm. radio suomipopilta kuulee uutiset suorana. Suomalaisia lehtia taalta en ole viela loytanyt, mutta paikallinen Ahlan on kylla tullut tutuksi. Se on sellainen maailman julkimoiden juorulehti.

Jos muuten Helsingissa talojen seinat on paperia, niin taalla ne on varmaan muovia. Kaikki aanet kuuluu sisalle. Yksi yo herasin kun tien toisella puolella jossain pihalla mourusi kissa. Ja nyt kuuluu kaikki nuo tyomiesten molinat sisalle. No ei se onneksi haittaa. Taalla kaikilla tyomiehilla on siniset haalarit. Ja jos on oikein kuuma paiva, niilla on viela jotkut huivitkin lakin alla. Eilen ei kylla paistanut aurinko, mutta muten oli tosi lamminta. Ulkona ei suurin piirtein happea ollut. Hiekkaa kylla taas sitakin enemman. Sita saa aamuisin melkein lapioida portailta.

Alkakaa nyt muutkin kirjoitella naita blogeja. Seuratkaa 'pikku-Marin' esimerkkia. http://www.paxmania.blogspot.com

Hipon uusi kesaluukki on valmis. Lahti samalla naamastakin aika paljon karvaa. Oli kylla aikakin lahtea.

Ei kommentteja: