perjantaina, maaliskuuta 10, 2006

Sala-asukas

Meilla oli eilen sala-asukas kotosalla kun tultiin ostarilta. Rappusissa tuli kuulemma lisko vastaan. En halunnut naha koko otusta mutta se sai lentokyydin ulos. Sen jalkeen tarkastin sohvan ja sangynaluset ja yritin varmistaa ettei niita ollu enempaa. Ei ollut. Muurahaisia on myos alkanut pesiytya lattialle. Eilen listin niita 22 kappaletta. Pienia ne onneksi on, mutta en tarvitse sellaisia lemmikkeja. Hipossa on tarpeeksi. Hippokin alkaa vaihtaa jo kesaturkkiin. Ruskeat laikut on selan paalta jo nypitty. Olen siis ollut jo tosi ahkera.

Joko kerroin, etta naapurissa oli maailman ahkerin tyomies. Koko paivan se kuskasi hiekkaa kottikarryilla etupihalta takapihalle. Kylla siita valmista tuli iltaan mennessa, mutta taalla on kylla tottunut oikeasti ahkeriin tyontekijoihin. Nyt naapurissa on maalattu tanaan ja luultavasti siella on juuri nyt uudet asukkaat katsomassa paikkoja. Intialaisia kuulemma.

On meilla kylla uusi oikeakin lemmikki. Siina on nelja pyoraa ja ratti. Kattoluukku. 7 penkkia suurperhetta varten on mahdollista ottaa kayttoon. Ja kylla kai silla lujaakin paasee jos haluaa. Ja se on graniitinharmaa. Se siita. Se sopeutuu hyvin tahan autokantaan. Taalla kaikilla niilla, jotka haluavat pysya hengissa on isot autot. En tosin niista paljoa ymmarra, mutta mm. Hummeri on tavallinen naky.

Katselin eilen jo lentoja Suomeen kesakuulle. Moskovan kautta oli halvimmat lennot, joten varmaan tullaan sitten Venajan kautta. 12 tuntia Hippo boksissa... Pitaa ehka ottaa ainakin yksi lepopaiva ennen SM-kisoja. No ei niista varmaan muutenkaan tule mitaan, riippuu kylla paaseeko taalla sitten reenaamaan.

Tanaan kaytiin merenrannalla. Siella kayskenteli pienenpienia rapuja. En sen jalkeen laittanu varpaita enaa varmuuden vuoksi veteen.

Kerttu on ryominyt jo kahtena paivana yhteensa ainakin 20 senttia eteenpain. On sekin jotain, eiko vain. Tanaan kaytiin taas uimassa altaalla. Nyt oli uusi saanto, etta vauvoilla pitaa olla uimavaipat jalassa. No meilla onneksi oli. Tosin jos Kerttu sontii muutenkin kerran viikossa, niin olisin vaan tyytyvainen jos sontisi vaikka sitten altaaseen. Talla hetkella sen mielesta kuuminta hottia on uudet kumiankat, joiden seassa tanaan oltiin kylpyammeessa.

Meidan lahikauppaan tulee MacDonalds. Tosi huono juttu. Yritan olla kaymatta useasti. Onneksi siihen tulee myos aasialainen grilli. Sitten tulee joko lemmikkikauppa tai huonekalukauppa. Nehan on aika lahella toisiaan. Siina kaupannimessa on sana pet, mutta muu teksti viittaa huonekaluihin. Odotetaan jannityksella, kumpi se on.

Ilman tollotinta muuten nyt melkein kaksi viikkoa, se on pitka aika. Vahan ikava on American Idolsia, Sydamen asialla-sarjaa ja mitahan viela. Vaikka mita. Jos sen vaikka ens kuussa hankkisi. Viela kun mullakin on tuloja muutaman kuukauden verran. Kesakuun jalkeen olen ilman tuloja. Kerttu saa lapsilisaa, mina en mitaan. Muutakuin Mikon tilin luottokortin. Onhan se sekin.

Mutta nyt siirrytaan tarkastamaan mahdolliset F1 harjoitusten tulokset.

Ei kommentteja: