keskiviikkona, marraskuuta 01, 2006

Joulua pukkaa

Osta hyvä Ferrari. Tuossa se tienpäässä lojuu. Tyypit muutti pois ja jätti sen kilvettömänä parkkikselle. Pikkusen on hiekan peitossa ja kohta vähän enemmän.


Unohin eilen täysin, että oli se Halloween-päivä. Onneks menin "naapurien" kyytillä Moeen shoppaileen ja kun tulin taksilla kotiin, suurinpiirtein satapäinen lapsi ja äiti- joukko oli just menny meän kodin ohi. Samalla tiellä kyllä vielä olivat ja vähän hankaloittivat taksin menoa. Taksinkulussa oli kyllä muutakin ongelmaa. Ei taas ollu koskaan kuski käyny meilläpäin ja kokoajan kyseli, että "now left?" ja minä että ei kun suoraan. Seuraavassa risteyksessä taas "now right?" ja ei kun suoraan. Viimeistään siinä ruuhkaristeyksessä sillä meinas hermot mennä ja sanoi varmaan olevan jossain paremman reitin. No kun ei oikein ole parempaa. Siinä yhessä risteyksessä saa aina varautua seisomaan jos väärään aikaan siihen juuttuu. Pihalla kuski vielä kyseli ohjeita takasinmenoon. Selitin, että ajat vaan samaa reittiä, mutta se puhui jotain kieltä, jossa oli ehkä 20% englantia ja loput ehkä pakistania.

Unohin eilen senkin, että meillä oli merkkipäivä. Tasan 8 vuotta sitten tapasimme mieheni kanssa. Muistin sen kyllä vielä viikko sitten, mutta kerrankin näinpäin. Ostin sen kunniaksi kukkakimpun ja Toffifee-rasia, joka taas kerran oli ihan vajaa. Kumma kyllä, samoin kun Keminmaassa niin täälläkin myydään vajaita Toffifee-rasioita. Pitäis tehä valitus. Siitä on siis myös 8 vuotta kun viimeksi olen ollut sm-kisoissa palkintopallilla. Ruutiksen kanssa saatiin kultaa sinä vuonna ja mitalijuhlista löytyi se oma toinenkin kulta. Luin muuten äsken saamaani hesarin kuukausiliitettä ja äimistykseni Remu Aaltosen koiravaljakkoturmastakin on jo 10 vuotta. Niin se aika menee.

Tänne on tullut joulu. Eilen katoin taas suu auki, kun Home centre-sisustuskaupassa oli ekana vastassa kaikenmoista joulukrääsää. Oli tekokuusia ja joulupukkeja. Huoli siis pois, saahaan me se joulu tännekin, ehkä vaan hiukka erilainen ku mihin on tottunu.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää marraskuuta! Eikö siitä ole kuin kahdeksan vuotta? Muistan, me tiputtiin Pennin kanssa hopealle, mutta kai se makealta tuntui sekin, luulisin. Terkkuja mutkan kautta Ruutikselle.
Piti tulla kirjoittamaan, että IL:ssa on tänään juttu Dubaihin tulevasta maailman korkeimmasta kerrostalosta, yli 700 metriä?! Tiedätkö rakennushankkeen? Huh, voisin vähän heikottaa meikäläistä- asua ylimmässä kerroksessa.

Jonna kirjoitti...

Joo siitä on vouhotettu jo aikoja täällä. En vaan tiiä tarkkaa paikkaa mihin se tulee. Mutta se tosiaan on maailman korkein asuintalo. Mulle se Oulun toivoniemen 7. kerros oli jo vähän liikaa.