torstaina, marraskuuta 30, 2006

Myrskyä oottellessa


Tässä BB:n vahtaamisen ohessa kävin kattoon, mitä muuta on netti-tv:ssä tarjolla. Sieltä löytyi tulosruudun Kalle camit. Varmaan näytetty siellä Suomessa töllössä. Jos ei oo nähny, kantsii käydä kattoon. Tosi mielenkiintoisia pätkiä Palanderin valmistautumisesta tulevaan kauteen. Näkyihän se sormuskin siellä, on kotisuomen naapurikaupungin poika vaihtanut siviilisäätyäkin. Aivan sairaan hyvä tyyppi, nuitten videoitten perusteella. Jos sais sen innon siirrettyä sinne rinteenkin puolelle, niin eiköhän ala tuloksia tuleen.

Aamulla kävästiin MOEn peekaboo-leikkipaikassa. Mahtava paikka tuollaisille yli vuotisille naperoille. Leluja ihan sikana ja löytyy kaikkee tunneleita ja liukumäkin. Siellä järkätään mm. muskareita. Jotenkin ei vaan innosta mennä lauleskelee tai yrittään laulaa englanninkielisiä lauluja.

Tänään alkaa kolmen päivän viikonloppu. Sunnuntaina on joku kansallispäivä tai joku sellanen ja se on yleinen vapaa. Tapahtumia olis vaikka kuinka paljon. Rugby 7s alkoi tänään, sitä vois harkita, x-games olis huomenna, huomenna community market day, jotkut venekisat olis kans ja mitähän muuta. Katotaan jos jonnekki menis. Muuallekki ku autokauppoihin.

Mutta meille tulee huomenna myrsky! Sitä ootellessa.

Ai niin, mietin yks päivä, että mitä tuonne lähikaupan pihalle aletaan rakentaan. Eilen se selvis, uutta moskeijaa, mitäpä muuta. Onnittelut vaan siinä naapurissa asuville, 5 kertaa päivässä räjähtää kaiuttimista rukoukset ilmoille.

Ei kommentteja: