tiistaina, marraskuuta 21, 2006

Blogiväsymystä ilmassa, ja sadettakin..

Ajattelin pitää kohta ainakin viikon loman tästä blogista, koska täällä ei tapahu mitään eikä siis ole mitään kerrottavaa... Eikä posteihinkaan jaksa ihan simona vastailla. Joten jos ootat postia, olen hengissä, vastaaminen vaan vähän kestää. Onneks BB loppuu reilun viikon päästä, niin vähenee tämä koneriippuvuus.

Meillä satoi eilen vettä! Edellisestä kerrasta onkin jotain 7-8 kuukautta. Ihan sai autossa pyyhkijäitä eilen käyttää ja keli oli aivan mahtava. Ihan pilvistä ja synkkää. Täällä paras keli on just sellanen pilvinen päivä. Se tekee olon jotenki kotoisaksi.

Haaparannan Ikeakin oli avattu. Äiskä oli saanu vinkin, että ei siellä mitään ruuhkia ole. Olivat sitten lähteneen lauantai-iltapäivällä. No arvata saattaa. Parkkipaikat pursus ja sisälle oli päässy venäjän tyyliin 80 ihmistä kerralla. Parin tunnin kassajonot.

Asiasta kymppiin. Nuita muutamia blogeja seurattuani tuntee melkein ittensäkin masentuvan. Alussa vaan yks oli menossa laitoshoitoon. Nyt niitä on hoidossa jo kaks ja kolmaskin kokoajan valittaa elämäänsä. Voisi olla tervettä vaihtaa blogeja, ei ittellä huvittais tässä maassa lähtä mihinkään laitokseen. Kaisa voisit laittaa sen linkin sinne mainitsemaasi blogiin! Ja kiitti Kaisalle muutenki lähettämästäs ratapiirroksesta. Hieman helpottaa vieroitusoireisiin.

Suunniteltiin eilen jo ensi kesää. Oli mies saanut luvan tehä pari viikkoa Suomesta käsin töitä. Ite sain luvan tulla Suomeen jo toukokuun puolella, loppupuolella tietty. Takaisin palattaisiin elokuussa. Katoin jo kisakalenteria, mutta aika hintsusti ovat päivitelleet ens vuojen kisoja. Yks nolla pitäis rutistaa ainakin karsintoihin. No katotaan nyt. Kaikki on mahollista.

Mökkipiirrokset on saatu myös valmiiksi, nyt anotaan rakennuslupaa ja katotaan, onko tönö pystyssä ens kesänä. Olis paree olla.

Tänään pitäis varata ne Suomen lennot nyt tammikuulle. Suunnitelmissa on tulla Kemin kisojen aikaan lauantaina kentältä suoraan junkohalliin ja sunnuntaina tietty koko päivä hallilla. Seuraavana viikonloppuna Tornissa äitylin tuomitsemat tokot samoin Oulun kisat pitää käydä kattomassa ja vikaviikonloppuna purinalla 1-2- luokkien kisat. Eiköhän ne helpota oloa kesään asti. Toki Hippo jää kotiin lämmitteleen ens kesää varten.

Nyt kattoon salkkareita, että pysyy kartalla, tai että pääsis takas kartalle. Sinne on ilmestyny niin outoja ihmisiä.

Vielä viiminen lisäys. Piha on edelleen notkollansa. Ollaan soitettu tuhat kertaa ja viiminen vastaus oli, että luulivat jo korjanneensa meän ongelmat. Kun on tässä jossain lähellä samanlainen ongelma, jonak korjasivat. Paras selitys tähän asti!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

no kuule meidän family yrjötaudissa täällä... onneksi pääsin käymään purinalla vähän puhaltelemassa ja raltsua notkistelemassa... se ampasee heti putkeen, kun mahdollista... ai miten niin ei hallussa...
työpostissani jotain hauskoja linkkejä, mutta jospa tämä kiinnostaisi sinua:
http://tervdogagility.blogspot.com/

tänään siis vapaapäivä, tosin hauskuus kaukana...
tautia odotellessa,
k