lauantaina, marraskuuta 11, 2006

Lomailija kentälle

Viime yönä kurvattiin viikon tauon jälkeen lentokentälle ja vietiin vieras, sekä muutama muu suomalainen lennolle kohti kotimaata. Viikossa kerettiin aika paljon näyttää, mutta seuraavalle kerralle jäi vielä paljon näyttämättä. Viikon parasta antia oli varmaan desert safari, joka saatiin varattua kolmen tunnin varoitusajalla. Kotoa tultiin hakemaan ja kotiin asti tuotiin takaisin, välissä 7 tuntia, joka koostui hiekalla kurvailusta, kamelilla ratsastamisesta, arabialaisten asujen sovittamisesta, hennatatuoinnista, vatsatanssista ja syömisestä. Landcruiserilla tosiaan pääsee hietikolla ihan mitenpäin vaan, vaikka kylkimyyryä. Mulle tarjottiin mahista ajaa itte, no en ajanu. Just sitä ennen meän loistava kuski teki näyttävän parkkeerauksen muitten autojen rinnalle jäämällä syvälle hiekkaan kiinni. Siinä tarvittiin toista autoa vetoapuun.

Viikon aikana Kerttu oppi sanomaan ekan sanan "Äiti". Tosin se ei kyllä tarkoita mitään, se tulee joka yhteydessä, mutta ei sillä väliä. Tänään meillä vietettiin etuajassa isäinpäivää, koska huomenna on työpäivä ja lahja oli niin super, ettei sitä malttanu oottaa huomiseen.

Tänään laitettiin pitkästä aikaa vettä Kertun pikkualtaaseen takapihalle. Noin 10 senttiä vettä riitti hyvin ja siinähän se olis räpiny vaikka kuinka kauan. Eikä tartte ku istua vieressä, hyvin pysy pystyssä ja osas ite mennä altaaseen ja tulla sieltä pois. Eilen oppi myös sisällä, miten kiivetään ruokapöydän tuoleille. Se ei ollu kyllä toivottavaa.

Asiasta kymmenenteen, löysin jo kolmannella etsintäkerralla Just kidding-lastentarvikekaupan. Hienoja lastenhuoneita sinne oli sisustettu, mutta hintataso oli kyllä aika huikea. Voihan siellä hiplaamassa käydä. Käytiin MOEssa hiplaamassa myös Luis Vuitton ja Burberry-liikkeissä. Ainut, mitä olisin niistä kaupoista voinut ottaa (en ostaa) oli Burberry-kuosinen permokoira tai ne McLaren rattaat. Myyjä kehui kärryjä tosi laadukkaiksi. Meitä vaan huvitti..

Ei kommentteja: