lauantaina, marraskuuta 25, 2006

Vuotavia tankkeja

Joo ei tuo pihan korjaus ihan menny sitten niin ku piti. Olivat taas korjaamassa sitä kivetystä yks päivä ja ovikello soi. Kertoivat seuraavaa. Ovat nyt korjanneet sen mitä piti, mutta sitä ei saa ihan kuntoon. Vesitankissa kivetyksen alla on yläreunassa halkeamia, jotka ei vielä ole pahoja, mutta jotka tulee olemaan. Että ei ole mitään järkeä vaihtaa sitä tankkia, koska me ei tarvita niin isoa tankkia. Että kantsii laittaa tarpeen vaatiessa uus pienempi tankki johonki pihalle. Kysyin, että voisitteko soittaa miehelleni ja kertoa saman sille? No eivät voi, mutta mieheni voi soittaa Husseinille johonki arvioitiosastolle. Että se osaa kertoa. Niin varmaan. Mainitsin asiasta Mikolle ja se sanoi, että muutetaan pois koko roskasta. Siisti alkaa kyttäämään tuota vesimittaria, että milloin se alkaa taas juosta lujaa ilman veen kulutusta. No katotaan nyt.

Eilen oltiin grillaamassa Karppisilla naapurikulmilla ja ihmeteltiin, kun ei ole yhtään kärpästä eikä itikkaa missään. Tänään nähtiin Tanjaa naapurialueen leikkipuistossa ja sanoivat eilen myös grillaanneensa ja oli ihan törkeästi kärpäsiä. Ne oli siis siellä.

Lämpötilat alkaa olemaan Suomen kesälämpöjä. Reilut 20 astetta ja illalla saa olla pitempää päällä. Altaalla oltiin aamulla ja oli taas niin kylmää, etten pystyny uimaan. Ne kaupoissa myytävät talvivaatteet tulee varmaan kohta meillekin.

Ja nyt leipomaan korvapuusteja. Illalla mennään joulumyyjäisiin, jos löydetään perille.

Ei kommentteja: