keskiviikkona, marraskuuta 22, 2006

Liput postissa

Kerttu ja Kertun kamu Jasmin, puoliksi libanonilainen, puoliksi Torniossa opiskelleen äitin ainokainen. Täällä on toinenkin Torniossa lentopalloa pelannu äiti. Pieni on maailma. Vois sanoa kuvan perusteella, että tyttö ja poikahan ne siinä... Ovat muuten samanikäiset.



Nyt on Suomen matka varmistettu. Eilen varasin ja maksoin (tai joku muu makso) Helsinki-Kemi-välin, koska ne hinnat nousee 60 päivää ennen matkaa. Sitte yritin varata töölön matkatoimiston ja supersaverin kautta Dubai-Helsinki väliä. No eipä onnistunu, vaikka netissä lukee, että niitä lentoja on 490 euron hintaan molemmilla. Sain tänään vastauksen meilillä, että ne maksaa paljon enempi, mutta nettiin ne päivittyy aika hitaasti. No joo. Nyt äsken varasin ja maksoin ihan turvallisimman vaihtoehon eli suoraan finnairilla koko roska. 2 kuukautta aikaa matkaan, Kemissä ollaan siis 20.1 iltapäivällä ja Helsingistä lähetään pois 4.2.



Eilen tultiin kotiin ja oli Emaarin miehet päässeet töihin. Koko autokatoksen pohja oli veetty auki. Eihän siinä menny ku kuukausi, että joku tuli töihin. Tänään ne jyräs tuossa seinän takana monta tuntia, mutten kyllä huomannu, että siinä mitään oli tapahtunu. Saisivat nyt äkkiä homman tehtyä, ettei tuo nurmikko ihan kuolis.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Moi, tamikuuhan on pian ja näin ollen junkohallissa ehkä törmäämme:-)