maanantaina, lokakuuta 30, 2006

Matoja ja ötöjä

Kylläpä rupes ärsyttään tuo Suomen talviaikaan siirto. Nyt mun pitäis joka sunnuntai-ilta valvoa kahteentoista yöllä, että tiiän heti, kuka BB:stä tippuu. Eilen oli eka ilta pitkästä aikaa, että todistin, etten ole addiktoitunut siihen ohjelmaan enkä nettiin. En siis katsonut livenä. Nyt ootan vielä jonkin aikaa ja saan ladattua sen ohjelman koneelle. Tänä iltana katton sen, vaikka toki tiiän sen ratkaisun.



Tuossa on pari kuvaa sieltä golfkisoista. Iloisesti Mikko niitä kännyllä napsi, kunnes yks setä ystävällisesti näytti, ettei saa kuvata.

En muista kerroinko, että meillä on niitä mustia ötököitä jauhokaapissa, matojen lisäksi. Tervetuloa vaan vieraat, käykää pöytään! Aattelin tehä kaurapuuroa yks päivä ja avasin ihan avaamattoman paketin. Ei tarttenu avata loppuun asti, kun se kuhisi niitä mustia. Katoin samalla muita paketteja, mitä en vielä ollu heittäny menemään. Sellanen umpinainen muovipaketti täkäläisiä ryynejä, siellä niitä kans oli. Siis vaikka ei ollu avattu ollenkaan, eikä missään ollu mitään reikää. Niitä on siis jo ihan kaupan paketeissa valmiina. Pitäis kai siirtää kaikki ryynit jääkaappiin.

Nyt meen kattoon Tiedän, mitä söit viime kesänä-ohjelmaa...

Ei kommentteja: