lauantaina, lokakuuta 28, 2006

Mikä mikä maanosa?


Aattelin tuossa, että jos jollain tän tekstin lukijalla, jos tätä kukaan lukee, on tietoa, että missä maanosassa me asutaan niin vois laittaa vaikka kommenttiboksiin tietonsa pihtaamatta. Eka luulin, että ollaan euroopassa. Sitten luin jostain netistä, että olemmekin aasiassa. Nyt tuolla naisten golfiin liittyvissä sivuissa lukee, että tää Dubain turnaus kuuluu euroopan sarjaan. Kaikki vaan sanoo, että ollaan Lähi-Idässä, mutta kun sellaista maanosaa ei ainakaan mun kouluaikana ole ollu olemassa. Vaikka niinhän ne kirjaimetkin on ihan erilaisia nykyään.


Agilityn vetäjältä tuli postia, jossa ilmoitti ns. pikkujouluista. Siellä on mölliagikisat. Ne vaan sattuu oleen sinä aikana kun suunnittelin Suomen reissua. Nyt tosin aattelin siirtää ens vuojen puolelle sitä reissua kun tulee vieraita pariin otteeseen ja ns. Suomi-ikävä saa lääkettä siitä. Tilasin mm-kisavideon ja saan senkin Monikan avustuksella. Samoin aattelin tuotattaa sillä tuoreimpia seiskoja. Säälittävät Sievis-jutut oon kyllä lukenu iltalehistä.

Kuulin yheltä Suomiäitiltä, että mulle tarkoitettua postia olis kuulemma Nokian jossain postitushuoneessa jossain jäteläjässä. Asiasta kotona mainittuani ei menny ku päivä ja sain Lenderilehen. Oonkin aatellu jo syyttä yhistystä kun lupasivat lähettää sen lehen, mutta mitään ei oo kuulunu. Syyllinen löyty. Postista puheenollen, täältä kirje Suomeen maksaa saman kuin Suomen sisällä lähetetty kirje. Tuli nimittäin digiboksin kortin vuosimaksu ja jouduin lähettään täältä sen kortin Helsinkiin, että vältyn turhilta maksuilta. Tulee 50 euron maksu jos kortti katoaa. No aika näyttää menikö perille.

1 kommentti:

Kipa kirjoitti...

Kouluajat on muisto vaan, mutta hakukone löytää ;o)

Wikipedian (http://fi.wikipedia.org/wiki/Aasia) ja HS-matkailun mukaan maanosa on Aasia.