tiistaina, lokakuuta 17, 2006

Tiistaiturinoita

Päivitetään Aeroflot-tilanne, kun en muistaakseni sitä ole tehnyt. Laitoin sinne sähköpostia ja sieltä vastattiin, että pitää tehä virallinen valitus ja laittaa kaikki matkadokumentit menemään. Osoite oli mukana, mihin laittaa kuitit meneen. Kun sais vaan aikaiseksi. Tarkistein eilen, että mulla toisaan on ne kaikit kuitit tallella ja ihme. Ne oli tallessa. Yleensä heitän kaikki kuitit heti kättelyssä pois. Siis ihan kaikki. Sitten niitä haetaan kissojen ja koirien kanssa kun niitä tarttis.

Mun kamera on ihan sökö, eiliseen asti ainakin oli. Siihen ei ole tullu mitään virranhäläystäkään. Eilen Kerttu tiputti sen pöydältä lattialle ja kas, siihen tuli virta ja se toimii taas. Viimeksi kun tiputin, itseasiassa heitin sen, se hajos. Ja taas etittiin kuitteja. Silloin piti löytää insinööriliiton matkavakuutuskorvaushakemukseen ostokuitit. Olin silloin kattomassa Italiassa agilityn mm-kisoja ja piti heittää se kamera kun oli kiire varata niitä ihania puutarhakeinuja siitä ravintelista. Mutta ne kuitit löyty silloinkin.

Kaikenlaista mutakin voi "löytää" kun osaa kattoa oikeasta paikasta. Miehen veli on ollu kesän töissä Oulussa, vaikka oikeasti asuu ihan muualla. Huhuja kuului, että se muuttais kokonaan Ouluun, mutta varmuutta asiasta ei ollu ees isällään ja hänen vaimollaan, joitten luona tää veli asui osan aikaa kesästä. Poikien äitipuoli, Lissu, sattumalta luki Kalevan halutaan vuokrata- palstaa. Siinä ihan ekana killotti ilmoitus, jossa eläinlääkäripariskunta hakee asuntoa Oulun seudulta ja tän pojan numero. Aa, ne siis muuttaa morsiammensa kanssa molemmat Ouluun, oli Lissu todennut. Tätä tietoa olis oikeesti saanut puristaa kurkusta koko pienen suvun voimin.

Ei kommentteja: