perjantaina, lokakuuta 20, 2006

Viikonloppua pukkaa

Tänään käytiin ekaa kertaa koko perheen voimin meressä uimassa. Eihän täällä olla kuin kaheksatta kuukautta vasta. Jebel ali beach on sellanen rennompi paikka, mihin saa auton ihan veen ääreen. Jos Kerttu ei olis niin pieni ja ei olis niin kuuma, olis kiva laittaa autoon eväät ja kamppeet mukaan ja olla vaikka koko päivä. Nyt käväistiin vaan pulahtamassa. Pitäis Kertulle ostaa sellanen aurinkosuojauimapuku. Neiti on muuten alkanu selittään ihan outoja tavuja. Taitaa alkaa puhuun kohta ja sanoo kaikki, mitä tähän asti on pantannu.

Eletään taas slummielämää. Vettä ei tuu hanasta. Mutta ei hätää, Emrillin miehet on saaneet käskyn tulla ja tulevan taas hokeen sitä water tappiä. No ei siinäkään hätää kun me kaikki nyt tiedetään että se on HANA.

Tää ramadan alkaa nyt oleen loppusuoralla. Se loppuu nyt viiden päivän sisään, mutta kukaan ei vielä tiiä tarkkaa päivää. Sen joku sitte ilmottaa. Nokialla myös kuten muillakin pitäis olla 2-3 päivää vapaata sen kunniaksi, mutta kun ei tiietä että milloin ne on. Toki muu maailma ei lomaile, joten meillä ainaki su mennään töihin..

Iltapäivitystä... Korjausmiehet kävi taas ja teki jotain ja huomenna tulevat hakemaan rahansa, koska talossa ei ollut käteistä. Mikko lähti työkaverinsa ja niien vieraitten kanssa ajeleen mönkijöillä hietikolle ja me naiset pakkauduttiin autoon ja lähettiin MOEen shoppaileen. Aika iso ero mennä ramadanin aikaan päivällä tai illalla kauppoihin. Joka paikka ihan tukossa. Aamulla kun menee isoimpan Dubain markettiin, ei oo ristin sielua juuri missään. Nyt mukaan tarttu Kertulle pari omaa lautasta ja muki sekä kaks leluautoa. Viime viikon kahvilareissulla nyysi naapuripöydän pojan auton, joten piti ostaa oma. Voisi kuvitella, että kotimatka olisi ollu äänekkäämpi, mutta hyvin suju yhen vuotisen ja yhen puolivuotisen kanssa.

Sain taas meheviä juoruja agilitymaailmasta. Eritoten niistä ihmetyttää päivitys aikuisten ihmisten käyttäytymisestä ulkomailla. Saman totesin itte kaks vuotta sitten Italian mm:ssä. Kun äitit ja muutkin pääsee maailmalle, niin sitä alkomahoolia kuluu jokseenkin liikaa. Luulis, että sen viikonlopun keskittäis ihan kisojen seuraamiseen, mutta kun ei. Ja sitten ollaan niiin suuria staroja. No eihän se ole silti mitään kun vertaa ihan kotimaan leireihin, koskien lähinnä kokemustani sakemanni- ja suojeluleireistä. Voi olla muillakin roduilla. Aamusta alkaen otetaan loiventavia ja jatketaan koko päivä. Leirin päätteeksi katotaan, miten parinvaihto on loppujen lopuksi sujunut ja kuka kenenkin matkaan lähtee. Ei tietty koske kaikkia.

Aurinkomatkojen sivuilta saa muuten aika edullisia lentoja tänne. 350 euron lentoja oli läjä nopeissa lähdöissä. Paitsi vaikak olis kuinka edullisia, niin ei auta jos Finnairin tätit jatkaa lakkoilua. Tänne oli tulossa eka suora lento pitkään aikaan ja lakko sotki heti kaiken. Aika monelle oli tulossa vieraita. Ei tullu.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Terveisiä Vantaalta, täällä taasen vettä on tullut koko viikonlopun, mutta meillä oli mukavaa Lemmikkimessuilla, Ralli selvisi vitosella kisaradan (keinun alastulo - kun mulla ei malttia ole, niin ei ole), knock-outissa tuli alas rima. Mutta oli kiva saada palkinto pitkästä aikaa, mm. lippis ja kisahihna. Aksu oli kuule tohkeissaan! Mukavinta oli huomata ettei Raltsun tassut lipsuneet, ainakaan Pedigreen matolla.

Mitähän juoruja MM:stä... minä, äiti, olin kyllä matkassa, mutta kiltisti Kauppisen Raijan kanssa matkattiin aamuisin hallille vaikka parit olvit tulikin illalla nautittua... meillä oli kiva reissu, staroja ei olla, joten me ei olla kyseessä. Helsingin MM:in suunniteltiin menevämme nollakoiriksi, ja sitten kun screenillä näytetään rinnakkain Allun ja Rallin radat, niin ei näy muuta kuin vähän hännän päätä ja vilahtavaa kättä (epätoivoisen ohjaajan)...