perjantaina, lokakuuta 27, 2006

Sakkoja ja golfia

Katoin Matti-elokuvan vihdoin ja viimein. Ekan puoliskon eilen ja tänään jälkimmäisen, kestäähän se yli 2 tuntia. Luulin, että se mollaa Matti-parkaa tosissaan, mutta eihän se niin tehny. Tottakai siinä Matti on aika yksinkertainen, mutta kaikkeen viinahommiin ja muihin toilailuihin se lähtee yllytyksestä mukaan. Hiihtoliittoakin filmi panee aika halvalla. Silti se Jasper ei kyllä ihan vakuuttavasti Mattia esitä. Mervin roolissa on kyllä ihan just oikea henkilö.

Aamulla käytiin kattomassa golfia, kun kisat on tuossa ihan lähellä. Dubai ladies masters on nyt käynnissä. Ei ymmärretä golfista mitään, mutta mukavaa oli. Ihan siihen parin metrin päähän pääsee kattomaan, ilmanen tapahtuma ja mukava tunnelma. Lyöntialueet on naruilla aidattu, mutta muuten pääsee ihan vapaasti käveleen kenttää pitkin. Pelaajat menee muutaman hengen ryhmissä aina reiältä toiselle. Suomalaisia pelaajia ei nähty, vaikka niitäki siellä on. Ruottalaisia oli aivan sikana, siis yleisössä. Onhan siellä ruottalainen pelaaja suurin suosikki ja ymmärtääkseni kärjessä nyt. Etukäteen mietittiin, että pääseeköhän sinne ihan lipokkailla yleisön joukkoon, pääsi kyllä. Ihan tavallisia ihmisiä siellä kaikki oli.

Taisin saaha ekat ylinopeussakot tässä pari päivää sitten. Kamera välähti mun kohalla, vaikka ajoin vaan ehkä 5km/h liian lujaa. Luulin, ettei ne ihan jokaista pientä ota, mutta ottaa ne näköjään. Sakot kuulemma laskutetaan aina kerran vuojessa. Katotaan sitte, tuliko mitään. Noin viikko sitten kokeiltiin vähän, mitenmeän autolla pääsee. Oli pitkä suora tie ja mittari nousi 175km/h kun hiljennettiin. Satasen kohalla oli kamera. Onneks ei ennen sitä.

Viikon päästä meille tulee vieras. Kertun kummi Montsu tulee kyläilemään viikoksi. Pitäis tehä listaa, mitä vois pyytää tuomaan. Jätetään se polkupyörä sitten niille seuraaville vieraille...

Ei kommentteja: