torstaina, lokakuuta 19, 2006

Äitini oli ennen isäni?


Ekana pakolliset nukkumispäivitykset. Eilen neiti meni nukkuun hirveen huudon kanssa puoli ysiltä, ei siis nukahtanu tietty. Mun syliin lopulta ja sain siirrettyä sen takas pinnikseen. Tunnin päästä en takapuoltani nostanu kun huuto alkoi taas. Isi meni rauhottaan tyttöään ja sai sen taas kai syliin nukahtaan. Seuravan kerran herättiin aamulla seiskan jälkeen. Siistiä. Paitsi että minä kyllä heräsin puoli kolmen aikaan ihan vaan ihmetteleen että miks heräsin. Ehkä tämä sitkeä ollakko-vaiko-ei-olla-flunssa tekee tehtävänsä.

Katoin äsken 4D-dokkarin Äitini oli ennen isäni tai jotain sinnepäin. Aika sekavaa tarinaa. 12-vuotias tyttö puolustelee perhettään, jossa tyttö asui isänsä kanssa, joka leikkautti ittensä naiseksi ja joka rakastui rekkakuskiin, joka myös leikkautti ittensä naiseksi. Brittiperheestä kertovassa ohjelmassa tämä tyttö löytää samanlaisessa perheessä olevan pojan ja siitä pojasta tulee tän tytön toinen ystävä. Ittellä ei ole kyllä mitään tuollaista vastaan, mutta outoa se silti on. Voiko se oikeesti olla ihan tervettä lapsille asua sellasessa perheessä. Onneks se tyttö oli jo tosiaan 12 ja vaikutti ihan terveeltä. Asuuhan omakin kouluajan paras kamu samaa sukupuoltaolevan kanssa, mikä ei ollut mikään yllätys kuulla.

Täällä arabimaassahan on kait laitonta olla homoseksuaali. Silti nuo työmiehet aina kävelee kaulakkain tai ainakin käsi kädessä. Se ei kuulemma tarkoita mitään, mutta näyttää omituiselta. Ihan yleinen legenda on nuo maan hallitsijasuvut, jotka kuulemma ovat ihan täynnä homoseksuaaleja, piilossa tietenkin. Usein joitain ihmisiä vaan katoaa jostain syystä loppuelämäksi.

Ei kommentteja: