sunnuntaina, lokakuuta 08, 2006

Toinen kulta Suomeen!

Ystävällemme Frodolle henk.koht. kultamitali, onneks olkoon! Hipon kisakumppani pahimmasta päästä. Mies kysäisi eilen, että onko oikeesti hienoa jos ne kisakumppanit ottaa mitalit. On kyllä, sillä onhan se hienoa voittaa maailmanmestari, vastasin. Lähellä kyllä oli tulla toinenkin mitali, Hipon reenikamulle ja parhaalle leikkikamulle Taaville, mutta netin mukaan 3 estettä ennen maalia, Tave lykki maaliin liian aikasten siis. Medien aikasempi paras, Trkman, vetäs yhen riman alas. Olis kyllä ollu hienompaa jos olis ottanu vaikka kontaktivirheen, niinku teki kuulemma edellispäivänä. En tiiä miks olis hienoa, mutta olis kuiteski. Saihan tosta toki aikavertailua. Allaoleva kuva kyseisistä skaboista.



Webbikamera rupes tietenki toimiin vasta kun minien finaali oli menossa. Miksei se voinu toimia jo medien aikana?

Tämä mm-viikonloppu alkaa jo tuntumaan joka paikassa. Varmaan 4 tuntia ainaki päivässä netin ääressä istumassa. Viime yö meni aivan harakoille, Kerttu huusi lähes koko yön ja tänään meän kummankin pitäis nyt olla päikkäreillä. Mutta kun ei pysty. Just ku alko medien kymppi parasta, neiti vetäs tuohon viereen matolle makaamaan. Mutta ei pystyny vielä viemään nukkuun ku äitin piti seurata kisoja. No nyt se on nukkunu jo kohta 3 tuntia. Ite aattelen, että kuolema kuittaa univelat.

Ja taas on yks kamu Suomessa raskaana. Vastasinkin, että näitähän nousee ku sieniä sateella, muttei meille. Lasken aina välillä, että jos nyt tulis raskaaks niin milloin olis l.a. Tällä hetkellä olis vaarassa ens vuojen karsinnat, mutta kun ei niitä tuloksia ole muutenkaan kasassa, niin eihän se haittais.

Katoin tässä eilisillan ja aamun ja kisojen lomassa vaihteeks yhen elokuvankin, Brokeback mountain. Oon kuullu siitä vaan jotain, mutten arvannu, että se on homoelokuva. Oli silti aika hyvä. Ja jossain välissä skypeilin keminmaahan, joten tuli testattua, että se toimii oikeesti taas.

Mutta summa summarun, alkaa aika lailla hiostaan päästä reenaileen ja kisaileen. Joten olkaa tyytyväisiä, jotka voivat autolla vaan hurauttaa purinalle. Mrrrr.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hieno homma toi agility! oma kokemus tosin jääny enemmänki noitten telineiden tekoon ku kisailuun. Kauan sitten......
Nykynen koira on sen verran laiskan puoleinen, ja iso, ettei oikein noi temput onnistu, taikka jaksaa se keskittyä minuutin!!!
Toivottavasti pääset pian kisaileen!
vesa