lauantaina, lokakuuta 14, 2006

Sekalaisia sattumia

Eipä tartte hehkuttaa, että nuo keskeytyksettömät yöt olis jatkuneet. Ehei. Viime yönä taas valvottiin ihan kiitettävästi.

Lisäsin tuohon linkkien ylle linkin omiin videojutskiin. Sieltä löytyy Kertusta joitain pätkiä ja Hipon muutama kisapätkä, jotka on kuvannu Saaren Milla, jolta myös tuon idean bongasin.

Armas veljeni hommas mut jäseneksi sellaseen yksityiseen nettihommaan, mistä saa ladata mm. salkkareita päivän viiveellä. Jonkinverran on tullu latailtua nuita muualtakin, mutta nää ohjeet on vähän sekavat. Joona kirjoitti mm. näin: "rippaa joku leffa ja tee oma rellu. sain 13 gigaa uppia ku julkasin yhen leffan". Siis mitä tuo tarkottaa? tai:"lataa sen sun koneella olevan päälle--> heti 100%valmista ja seedaamaan. requestin kun täyttää nii saa 40% rellun koosta uppia jo ennenku on ehtiny lähettää yhtään." Tää oli vaan pätkä sen viestistä. Minähän se tietsikkainssi luulin olevani. Tosin en harrasta tietokoneita, liekö siinä syy ymmärtämättömyyteeni.

Dubain ilmat rupee viileneen. Yks aamu altaalla oikein paleli kun nousi altaasta. Onneks kaupat on täynnä toppatakkeja ja pipoja.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ai että ihan ilmat viilenee... paljonkos siellä mittarit näyttää? Täälläkin viilenee. Espoossa asteita on aamusin sellaiset 6-8 onneksi sentään vielä plussan puolella :)