lauantaina, joulukuuta 09, 2006

Sataa sataa, ropisee

No niin, elämä voittaa ja taas ollaan jaloillaan. Linnanjuhlat tuli katottua netistä. Ääni kuului ihan normaalisti, kuva pätki tosi pahasti. Puvut tuli kyllä nähtyä, eikä oikein mikään säväyttäny. Ehkä Eija-Riitta Korholan puku oli paras, ei se Krissen puku todellakaan. Tuiskun pojan puku oli kyllä miesten paras.

Eilen en kyennyt meneen sinne koirakävelylle, mutta tänään käytiin paikallisen "koiraklubin" pikkujouluissa. Eihän siellä sitä agilitykisaa ollu, mutta muuten oli mukavaa. Ehkä 15 koiraa Hipon lisäksi oli paikalla. Kerttu tykkäs meistä varmaan eniten, siellä se juoksi muitten koirien seassa. Chihuahua ja pinseri oli sen mielestä parhaat. Raukka nukahti autoon jo kotimatkalla.

Kauniitten ja rohkeitten pikapäivitystä: Ridge ja Brooke meni taas naimisiin ja just kun ne julistettiin aviopariksi, Nick ryntäs huoneeseen ja kaappas kirjaimellisesti Brooken olalleen ja ryösti sen. Ja stephanie hymyili. Jos jotain kiinnostaa, äiskää ainaki.

Lisäystä vielä, joulukuusi ostettiin eilen marketista, muovisellainen siis. Ihan liian iso kuusi meille, pienempi olis parempi, mutta ihan kuuselta se tuolla nurkassa näyttää. Kasaamisessa meinas mennä hermot, tiedät miksi jos olet joskus tekokuusen kasannut. Jokainen oksa piti kiinnittää erikseen ja "avata" pikkuoksat. Toki se on jo koristeltu, vaikka aattoon on vielä paljon matkaa.

Katoin äsken sen koirapaikan pienen lahjapussukan sisällön. Sieltä löytyi naksu! Ei me siis ihan takapajulassa koirahommien suhteen asuta. Edellinen naksu onkin jo hukassa.

Ei kommentteja: