sunnuntaina, joulukuuta 24, 2006

Hyvät joulut kaikille!

Aamu aloitettiin joulupukin tapaamisella. Mentiin Kertun ja Alexin kanssa Wafi malliin hyvissä ajoin kymmeneksi, kun pukki silloin aloittaa vastaanoton. Vitsi mikä jono siellä oli jo valmiina. 45 minuuttia jonotettiin ja oli sen arvoista. Alexikin (10v) ihan sikana jännitti ja Kerttu tietty alkoi itkeen kun tuli vakokuvan aika. Kuvat otettiin, nallet saatiin ja lahjatoiveet kerrottiin. Pukkihan oli siis Finnairin sponssaama suomalainen pukki, joten kieliongelmia ei ollut. Kolmas vuosi oli tämä tempaus.

Kotiin palattuamme lahjat oli kas kummaa ilmestyneet kuusen alle. Paketit revittiin tosi nopeasti auki. Ainoastaan me äitit saamme kai loput pakettimme pukilta joskus myöhemmin. No saatiin sentään Lissulta patakintaat ja suklaata. Kertun nukenkärryistä puuttui puolet rattaista, joten kauppaan tarttee palata taas. Prinsessateltta oli heti kuuminta hottia ja niin ne isätki sinne sulloutui.

Suurin osa porukasta häipyi rannalle viettään aattoa ja minä ja Roosa jäätiin kotiin nukuttaan nuita pienimpiä. Hyvät keskustelut meillä, toinen puhuu suomea ja toinen venäjää. No teet saatiin juotua ja tortut syötyä. Siinä puheensorinassa unohin riisipuuronkin levylle ja jatkoin keittämistä puolen tunnin tauon jälkeen, eiköhän se vielä syötävää ole.

Jotenka Väyrysiltä kaikille hyvät joulut ja yritän olla palaamatta blogin ääreen muutamaan päivään!

Ei kommentteja: