tiistaina, joulukuuta 12, 2006

30v ja 1 päivä

Eilen ylittyi kolmenkympin rajapyykki. Ressiä ei oo ollu koskaan, enkä usko, että enää tuleekaan. Kerrankin mies muisti jo edellisenä päivänä. Eilen sain kukkia, elämäni kolmannen kerran ilman painostusta. Alkaa se jotain oppia. Illalla menin ekaa kertaa Kertun syntymän jälkeen yksin ostarille aikaa tappamaan. Olen kyllä syömässä ja muualla ollu yksinkin, mutta täällä Dubaissa tämä oli eka kerta. Meinasin jo ekan kaupan jälkeen laitta tekstaria kotiin, että tämä on mahtavaa! No en laittanu silti. Mutta se on kumma kun olisi aikaa ja rahaa, niin ei löyä yhtään mitään. Kuusen koristeita ja Kertulle tämänpäiväinen pikkujoululahja, siinä kaikki. Vaatteita kokeilin, mutta tähän ruhoon on turha mitään ostaa. Pitäiskö jo pikkuhiljaa oppia laittaan tuo jääkaapin ovi kiinni. Ens kesään olis paljon aikaa, alkaisko joku kaveriksi elämäntaparemonttiin??? Pienet on murheet, mutta 5 kiloa ei tekis pahaa puottaa.

Joulukortit lähti tänään postiin. Reilun viikon niitten pitäis olla matkalla, että saattaapi olla just jouluna perillä. Kirjeen lähetys maksaa saman täältä Suomeen ku Suomen sisällä. Kokonaista 9 korttia laitettiin meneen. Enempiki olis voinu laittaa, mutta luulen, että itte saahaan ehkä 1 tai 2 korttia. Enhän ole ees mihinkään laittanu meän osoitetta, no toki ne menee Helsingin osoitteellaki perille Keminmaahan, josta ne sitten saan tammikuussa. Laitampa tuonne jonnekki näkösälle nykyisen osoitteen.

Vaaleita pipareita oon tehny nyt 2 kertaa, tortut oottaa vielä tekemistä. Ja se kuusikin on koristeltu, joten kyllä se joulu tulee. Lunta on turha oottaa, mutta katotaan, mitä jouluvieraat viikonloppuna tuovat tullessaan.

Vettä sataa edelleen. Ostareissa ja kodeissa vesi tulee katosta läpi. Harvalla on sadevaatteita, ei kaupoissa ees myyä sellaisia. En ainakaan oo nähny.

Ai niin, meillä on suomalainen joulupukki yhessä ostarissa. Finnairin sponssaama pukki jututtaa ja jakaa jotain nalleja rahaa vastaan Wafi mallissa. Ei olla siellä ostarilla vielä käyty ollenkaan, mutta paikataan puute ehkä viikonloppuna.

Kerttu on löytänyt kärpästen ihmeellisen maailman. Linnut ja helikopterit löyty muutama viikko sitten.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

PALJON ONNEA nuorelle! Osta nyt jotain hemmotteluherkkua itsellesi, tai muuta kivaa.

Aika lähtee sit kiitää tuon rajan jälkeen...

P.S. Valmiina elämäntapa ja kuntoremonttiin,
viittoo Kaisa

Anonyymi kirjoitti...

Paljon ONNEA!
Mä olenkin jo tottunut tuohon ikään. Johan sitä on 2kk ja 20pvä kokeiltu :)

Kaisa, varo mitä lupaat... sua tarkkaillaan ;)