tiistaina, joulukuuta 05, 2006

Paskaaks tässä?

Eilen oli elämäni paskamaisin päivä tähän mennessä ja torstaina tulee olemaan seuraava. Asiasta sen enempää kertomatta. Joskus voin juttua valaista, antaa ajan kulua.

Illalla menin kaikesta huolimatta suominaisten ravintolailtaan. Hotellin yhteydessä olevassa buffetpaikassa tapasivat 14 räpätätiä ja juttua riitti. Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi, wokit jäi kokonaan kokeilematta. Tonnikalaa söin ekaa kertaa ja sehän oli hyvää. Meillä on nyt alkaneet nää "kerran kuussa syömään ja isät hoitaa lapset"-jutut. Vaikka oli 4 tuntia kotoa pois, ei silti siltä tuntunu. Aika menee niin nopeasti. Puolilta öin tulin kotiin ja jonkinmoisen raportin illasta sai kun näki panadol-pullon olkkarin lattialla.

Tänä aamuna jäi siivoukset kesken heti kun puhelimessa piippas viesti: "ollaan menossa puistoon, tuutteko te?" Joo mehän lähettiin. Parin kilsan päässä on hyvä leikkipuisto, missä Kertullekin riittää tekemistä. Hiekkaämpärit ja lapiot on nyt in. Eilen suunniteltiin, että voisko Ski Dubaihin mennä noin pienten kanssa. Eivät kuulemma mielellään ota alle 3-vuotiaita kun siellä on niin kylmä. Jossain lukee, että -8 astetta olis. Olivat kuitenkin luvanneet tulla, kun olivat kuulleet, mistäpäin maailmaa kysyjä oli kotoisin.

Joulukuusta ollaan suunniteltu hankkia. Muovikuusi saa tulla tänä vuonna. Lähi-Spinneyksen valikoimassa oli tänään silti yllätys. Oikeita joulukuusia! Ollaan mietitty, että jos Ikeasta sais oikeita kuusia, muttei tartte niinkään kauas siis lähteä. Tosin nämä lähikuuset oli aika hintavia. Hieman yli 2 metriset kuuset maksaa 500 dirtsua eli reilut 100 euroa. Jää siis meiltä ostamatta. Käytin silti tilaisuuden hyväksi ja tunkiin nokkani sinne kuusten sekaan. Haisi tosi hyvältä. Pitää käyä myöhemminkin haistelemassa.

Perjantaina paikallinen K9 järjestää jonkinmoisen yhteislenkin korien kanssa. En ihan ymmärtäny sitä ilmotusta, mutta siellä jollain tavalla kerätään varoja niiden toimintaan. Pitäis hakea se puhelinnumero ja uskaltaa soittaa lisäohjeita. Sinne vois mennä Hipolle näyttään muitaki hännänheiluttajia, jos vaan sinne asti selvitään.

Lauantaina taas olis paikallisen agilitykouluttajan ns. pikkujoulut. Ajattelin mennä ihan sen takia jos pääsis meneen esteitä pitkästä aikaa. Siellä piti olla ev-agikisa, mutta viimeisessä kutsussa siitä ei enää lukenut sanaakaan.

Torstaina on Nokian pikkujoulut, illalla 7-10 ja vaimot on kutsuttu mukaan. Aika helppo meilläki mennä sinne, mihin Kerttu pannaan? Joten jää meiltä väliin. Mikko menee jos pääsee. Suomi-koulun joulujuhlaan mennään 12. päivä. Kiva mennä katteleen lasten esityksiä, vaikka oma ei olekaan vielä riittävän vanha. Joulupukkikin kuulemma vierailee. Huomenna olisi suurlähetystön järkkäämät itsenäisyyspäivän kutsut Abu Dhabissa. Sinne on myös tosi helppo lähteä. Matkaa yli 100 kilsaa, mutta ei ne kyllä oikeesti ees kiinnosta. Katotaan ens vuonna uusiksi. Suomen pressan vastaanoton näkee muuten netistä suorana. Huomenna pitää jännätä riittääkö nettiyhteys oikeesti.

Ei kommentteja: