maanantaina, joulukuuta 31, 2007

Räkä ryyppää Dubaissa

Tänään kävin tekemässä jotain niin mukavaa, ettei siitä olisi ees voinu haaveilla. Shoppailin muitten rahoilla. Piti ostaa miehen puolesta työkaverille tyttölapsen syntymän johosta lahja. Rahaa sai käyttää max 200 euroa. Aivan mahtavaa! Ostin kaikkea, mitä oisin itelle halunnu, tietysti. Mukaan tarttu mekkoja, bodeja, sukkahousuja, tossut, unipussi yms. Ekaa kertaa tuli käytyä Harvey Nicholsillakin, jonka oon rankannu sairaan kalliiksi. No ei se sitä ollu, muttei kyllä ollu yhtään mieleen. Lähti sieltä silti yks kallis mekko mukaan, kun kerran rahaa sai käyttää... Eipä tartte sinne enää mennä. Siellä kierteli sellasia äitejä kärryineen, joilla oli mukula Burberryn kamppeissa.



Ostarille sisään mennessä vastaan käveli Jenni Dahlman-Räikkönen kaverinsa kanssa, Suomea puhuvan sellaisen. Tarkoittaa siis, että Räkä juhlii täällä uutta vuotta, tuskin se vaimoaan yksin tänne on pukannu, vaikka mistä sitä tietää. Paljoa ei ollu tavaraa tarttunu mukaan. Vähän harmittaa, etten menny perään kattomaan, millä kyytillä rouvat lähti, tuskin taksilla sentään. Kävelivät sinne valet-parkingia kohti, olisko siellä joku kärry ollu oottamassa. Myöhemmin kun ite oottelin kuppasta taksia (taksin tilausnumerossa mainostetaan Dubain taksin olevan luxorious...) siinä parin kymmenen metrin jonon kohalla oli niitä valet-parking kärryjä. Jotenki hienon näköstä kun paikalle tuotiin maserati, johon nousi arabinainen mustassa kaavussaan.



Tänään oltiin jopa rannalla. Läpötilat on laskenu tavalliselle talvitasolle, plus 22 oli tänään. Uimaan ei tarkene, mutta arskaa kyllä pystyy kevyesti ottamaan, vaikka tuuleekin aika lailla. Miehellä on huomenna vielä kunnon työpäivä, mutta mennään Suomivieraan kanssa varmaan taas huomenna rannalle nahkaa kärventämään. On muuten taas maailman helpoin vieras, kun on kaikkeen tyytyväinen. Illaksi mennään grillailemaan tuttujen tykö, kun on kerran kutsuttu. Myöhäisilta varmaan kuluu Kepan kanssa kotosalla kun miekkoset lähtee ratalle. Onneks tänään oli tullu potissa agin pm-kisojen dvd.



Mukana muutama kuva Kertusta kuumitan hottia olevissa outlookeissaan. On tullu takas muotiin kulkea eripari kengissä ja aeroflotin reppu selässä. Ja mistä se joulupukki tiesi tuua nuo nukenkärryt?

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

pitaa tarkistaa:)