tiistaina, joulukuuta 11, 2007

Nenä vuotaa vaihteeksi, ittellä siis


Oli kivat kekkerit järkänny suurlähettiläs. Ihan turhaan sinne siitä vaatetuksesta stressas, paitti että en ymmärrä, miks en ostanu mustia sukkahousuja. Se jäi vähän harmittamaan... No ei kai sentään. Ruokaa oli paljon mm. graavilohta ruisleivän päällä, leipäjuustoa, lettuja ja porpnkäristystä. En kehtaa sanoa, kuinka monta cocktail-tikullista niitä leipäjuustoja söin saati kakunpalojen määrää. Huono omatunto niistä kummiskin tuli. Laihuttaahan tässä piti. Taas.

Kekkereillä olis kaikilla voinu olla nimilaput vaikka selässä tyyliin: kuka on, mistä on, miks on tässä maassa ja mitä tekee. Olis paremmin tienny senkin Hoseen joka tuli kolmen naisen porukkaa kerralla iskemään. Sylki lensi ku miekkonen vaahtos ja oli kiinostunu meän elämästä. Pakitettiin kokoajan taaksepäin, muttei se ymmärtäny yskää. Onneks lähti sitten pois ku jotain ehkä tajus tai näki jotain kiinnostavampaa.

Oli muuten taas oikein suurkaupunkimeininki. Meän kuskilla ei ollu ihan täysin naapurikaupungin karttaa mielessä, mutta tietysti yksissä liikennevaloissa bongattiin taksillinen suomineitoja ja seurattiin heitä loppuun asti.



Yöllä kotiin palatessa piti tietysti kattoa maajussille morsianmen finaali, jonka jälkeen iloisin mielin nukkumaan. Viiestä parista kolme jatkoi seurustelua. Karu ylläri ku aamulla avas koneen ja iltislehet hehkuttaa, että yks vaan oikeesti jatko. Plääh. Ne olis ollu niin hyviä pareja.

Eilen oltiin Suomikoulun juhlassa, jossa joulupukkikin pyörähti. Yks päivä pilasin heti Kertun uskon joulupukkiin. Aattelin, ettei musta ole sen asian valehtelijaksi. Kaupassa sitä lahjaa ostaessani sanoin, että äiti antaa tän pukille ja pukki antaa sen Kertulle. Pitää ens vuonna miettiä kuvio uusiksi. Tämä vuosi menee vielä tuollain.

Eilen illalla kävästiin vielä elektroniikkakaupassa. Kotiin tultiin hirveän paketin kanssa, jota ei ees jaksettu kantaa autosta kotiin. Ostettiin kotiteatteripaketti. mentiin ostamaan jotain halpaa hyvää. Ostettiin vähä kallimpi hyvä. Meillä on aina sellaset perusjunttivehkeet, mutta tää nyt vaikuttais olevan ihan kunnollinen paketti. Ylihuomenna saahaan vielä telkkarikanavat ja avot. Siihen vielä miekkonen kaupasta asentamaan systeemejä ja torstaina ette muuten naapurit nuku kunnolla kun meän isi soittaa vähän biisejä.

Ai niin. Saahaan vieras uueksi vuojeksi Suomesta, pohjosesta. Kivaa. Saa olla turistioppaana, tosin tämä kaveri tulee jo toistamiseen, että ei kai se paljoa opasta tartte.
Talvi vaan se on jo täysin päällänsä. Itellä kurkussa on kuristanu jo muutaman päivän. kertullahan yskä on kohta ollu vieraana jo kuukauen verran. Että ei se yli 20 astetta mitenkään lämmintä ole. Ykskin suomilapsi oli vasta sairaalassa asti keuhkokuumeessa, ettei tää mitään vitsailua ole.

Ei kommentteja: