maanantaina, joulukuuta 17, 2007

Liput tilauksessa


Tästä se taas lähtee, viikko ilman isiä. Toisaalta se kyllä sai lennot vaihettua ja tulee jo torstaina kotiin. Muillahan on nyt vapaata kai koko loppuviikko, on taas joku Eid, muslimien juhlaa siis. Jouluna ollaan töissä, mutat oliskohan joku joulupäivä tms. vapaata. En muista viime joulusta, miten se meni ja nuo Eid-vapaatkin ilmoitettiin jo viikkoa ennen niien alkamista. Näin juhlan kunniaksi taitavat taas teurastaa aika läjän eläimiä. Yks päivä ajeltiin jossain al khaililla ja taivasteltiin kun oli sellanen Nissanin maasturi ja sen kyytissä isi ja kolme poikaa ja sikaosastolla seisoskeli vuohi. Siis ihan tavisfarmarissa.

Me käytiin viikonloppuna kattomassa pikaisesti golf-kisoja (naisten ladies masters), ihan ehkä 5 lyöntiä nähtiinki. Täällä on jotenki poikkeuksellisen kuumaa vielä, ettei pystyny oelmaan kauempaa. Viime jouluna naureskeltiin ku Suomesta oli jotain julkimoita tulossa nahkaa kärventämään uuen vuojen aikaan. Oli se verran viileää. Nyt tuntuu olevan niin kuumaa päivisin, että vieläki hikeä pukkaa.

Meillä ei Kepan kanssa hikeä enää kuukauen päästä pukkaa, varattiin Suomen liput. Tullaan tammi-helmikuun vaihteessa 2 viikoksi. Tosin jatketaan Helsingistä suoraan matkaa pohjoiseen ja palatessa pysähytään yheksi yöksi ja päiväksi etelän laitumille. Jotenkin siinä menomatkalla pitäis keritä hakemaan Haagasta talvivaatteet ja osa Vantaan puolelta. Kuukausi aikaa sovitella jotain ratkaisua asiaan. Isi suunnittelee Thaimaanlomaa veljensä kanssa. Itteä ei jotenkin innosta lähteä toiseen lämpimään paikkaan, ennemmin lähen kylmään.

Viikonloppuna käytiin myös pihapiknikillä. Paljon porukkaa ja ruokaa. Oli tilattu sellanen shawarma-äijä tekemässä sellasia rullajuttuja, selvästi selitetty? Joulukoristeita, torttuja, pipareita, glögiä, suklaata, musiikkia ja lisää suklaata, nam. Tänään mennään taas Kepan kanssa pikkujouluihin. Loppuviikko varmaan harrastellaanki tyttöjen juttuja eli shoppailua ja lisää shoppailua, joka ei siis tarkoita ostamista. Samalla kyttäillään vähän joulupukkejakin.

Kuulin tuossa joku aika sitten, että yksi porukka oli tullu sieltä Abu Dhabin juhlista hiukka erikoisella kyytillä. Olivat tilanneet 5 hengelle sopivan taksin, mutta paikalle oli tullu normaali farmariauto. Aikansa siinä vatvonneina olivat päätyneet laittamaan yhen naispuolisen sinne sikaosastolle, siis takakonttiin. Kuski oli taivastellut aikansa, mutta suostunut sitte ajamaan sen 100 kilsaa elämänsä ekan kerran nainen takakontissa. Takana oli kuulemma ollut oikein loistavat jalkatilat.
Tilannekatsaus: joulukortit on edelleen laukussa ja posti ei varmaan kule nyt loppuviikosta..

2 kommenttia:

Reetta kirjoitti...

Tervetuloa Suomeen! Täällä ollaan edelleen odottavalla kannalla lumen suhteen:) Meidän perhe muuttaa Haukiputaalle helmikuussa! Saa Åkekin kunnon pihan myllättäväksi..

Tv. Reetta ja Åke

Anonyymi kirjoitti...

Ihana kuva. Tuokaa lumi samalla koneella.
k