keskiviikkona, joulukuuta 05, 2007

Silmäpussit kasvaa


Ostin eilen sittenki sen mekon. Tietysti alennusmyynti oli ohi ja maksoin normaalihinnan. Menin toiseen sovituskoppiin ja kysyin toisen myyjän mielipidettä. Sen mielestä se näytti "nice", joten kaupat tuli. Ostin samaisesta kaupasta myös niin paljon meikkejä, etten oo koskaan yhellä kertaa ostanu. Menin ostamaan huulipunaa ja myyjä tohkeissaan esitteli jotain uutuusvärejä ja kysy mielipiteitä. Mulle kelpas ihan mikä vaan kun en omista tällä hetkellä yhtään punaa. Samalla tehtiin kaupat muutamasta muutakin tuotteesta. Myyjä kummisteli ja ihmetteli kun sanoin, etten oo koskaan käyttäny esim. puuteria enkä muutenkaan koskaan meikkaa. Filsumyyjä pyöritteli silmiään. Kieltäydyin ostamasta mm. nestemäistä rajauskynää ja huultenrajauskynää. Arvelen, että ehkä kymmenen vuojen kuluttua kunhan ensin opettelen käyttämään nuita eilen hankittuja.

Pääsin eilen myös naisten pikkujouluun. Oli tosi hyvää ruokaa, hyvää suomalaista joulumusiikkia, seura oli kivaa ja yksityinen terassi antoi oikeat puitteet tapahtumalle. Parasta oli myös tulla hiljaiseen kotiin, jossa muut jo nukku.

Kaikesta huolimatta huonosti nukutun yön jälkeen (Kerttu valvoskellut 2 yötä) hypättiin taksiin ja kurvattiin marina walkille aamukahveille. Oltiin ekaa kertaa suomalaisten kanssa (tietysti) siellä kahveilla. Paikalla oli tosi kivasti porukkaa ja lopulta lapsetkin uskaltautui juoksemaan niihin vesihässäköihin. Tässä muutama mukanaolleista.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Meikakin osti eilen huulipunan, tai itseasiassa pikaostos kotimatkalla Body shopista oli kyllä epäonnistunut, sillä väri oli niin mitätön, ettei se näytä huulilla miltään...
Mutta siis hyvää Itsenäisyyspäivää etukäteen, vaude Suomi täyttää 90 vuotta! Skumppalasit kilahtakoot veteraaneille ja Suomelle!
Kiasa