lauantaina, joulukuuta 22, 2007

Hiphoplandia


Onneks on neitillä tuo joulukalenteri niin pysyy suunnilleen ajanlaskussa kiinni. Muuten ei olis hajuakaan päivämäärästä. Sunnuntaina siis aattoa pukkaa. Isillähän on työpäivä, muttei kuulemma välttämättä tartte toimistolla istua. Mennään sillon aamulla sitä pukkia kattomaan ja voi olla, että joku tonttu sillä aikaa tipauttaa Kertun lahjat tuohon kuusen alle. Tänään vähän selitettiin tästä lahjasysteemistä ja pukista ja vähän näytti ku alkais jänskättään. Ite vahvistin lahjatoiveeni pukille tänään, katotaan tapahtuuko asialle mitään. Huomenna pitäis leipasta pipareita lisää ja torttujaki vois tehä. Kinkun eteen en oo pannu tikkua ristiin, siis en oo ees tilannu sitä. Tosin kaupassa näky kyllä jonkin sortin kinkkuja, joten eiköhän sieltä tilaamattaki jotain irtoa.

Tämä verkkarimamma repäs eilen ja oli 50 centin keikalla. Ja ihan yksin. Uhosin sitä jo kuukausi sitten kun tilaisuudesta kuulin. En sillekään asialle saanu tehtyä yhtään mitään. Eilen kaks tuntia ennen keikan alkua kävin kysymässä lippuja ja olihan niitä. Siitä sitten vaan suoraan paikalle. Ulkoilmakonsertti, hyvät tarjoilut (alkomahooliaki olis ollu), mahtavaa musiikkia, mitäs siihen vielä, miljoona teiniä ja osa melkoisessa tuiterissa pikkupikku hamosissaan.. Olis tietty se ollu vielä kivempaa jos olis ollu seuraa, siis muuta ku se Ahmed. Seurasin keikan siis marokkolaisen Ahmedin kanssa, joka lyöttäyty siihen seuraan. Tyyppi katteli vähän kummissaan ku kysyi, että miks oon siellä yksin. Kerroin, että viime kerralla kun olin menossa johonki konserttiin, oli kyseessä Kanye West ja kysyin jotain kamua mukaan, ni kamu kysy, että kuka on se Kanye West. Tällä kertaa jossain mainostin konserttia ja multa kysyttiin ekana, että tarjotaanko siellä viinaa? No en minä tienny, mutta nyt tiiän. Tarjotaan siellä ihan vodkasta lähtien. Pitää vaan hakea sellanen yli 21-vuotiaan ranneke ennen tarjoilualueelle menoa. Kävin minäki siellä tiskillä muka uhoomassa, mutta pelkän red bullin kanssa pois lähin. Ei niillä ollu makeaa perrysiideriä, kummallista.
Ei sitten tullu sille Quukille vielä sitä pikkuvelua. Emo jäi tyhjäksi. Toisille sitä silti pentua pukkaa. Sain kyllä ihan ylläriviestin kaverin uuesta pennusta. Rotu ja koko on ihan väärät! Laitoin kyllä viestin, että olen valmis auttamaan ja järkkäämään jotain terapeuttia jos asiat on jo niin huonosti, että bc pitää ottaa. Katotaan kahen vuojen päästä ni joudun syömään hatullisen sitä itteensä ja tilaan itekki samanmoisen. En kai?
Onneks joku on asioista kärryillä ja korjaa mokia mun kirjotuksista. Ja minä kun luulin, että kerrankin tarkistin asian netistä, viitaten siis tuohon edelliseen postaukseen ja siihen tulleeseen kommenttiin.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aatto on kyllä maanantaina!!!!!!

Aatonaatto tosin sunnuntaina!

Jonna kirjoitti...

Ääh, kuka näistä päivistä on nää kärryillä??? Ei koskaan kannata uskoa mun kalenterin tuntemusta. Ei vaikka sanoisin sekä viikonpäivän että päivämäärän, ne on aina ihan epäsopivat.

Sitä paitsi täälläpäin maailmaahan on tapana noin vain vaihtaa esim. viikonlopun paikkaa.

Nimim. Nyt menen jo koisimaan, että pääsen pesemään hampaita?

Anonyymi kirjoitti...

Heh! On tosi mukava ja reipas pentu. Oli pitkään mietitty ja harkittu hankinta ja oon oikein tyytyväinen valintaani. Eli en tarvii sitä kallonkutistajaa...

Katotaan vaan niin kohta sullakin on tällainen ;-)

T. Bc-pennun onnellinen omistaja