tiistaina, marraskuuta 20, 2007

Yskää pukkaa

Taas ollaan vaihteeksi yskässä, Kerttu nimittäin. Tais vilustua viikonlopun rantareissulla ja eilen oli jo kuumettaki. Siitä kun poistetaan vielä päiväunet niin yhtälö oli taas valmis. Ennen ku kello löi kaheksan oli neiti untenmailla. Toki tämä kai on ihan normaalia arkea muissa perheissä, muttei meillä yökukkujilla. Tänään otetaanki kunnon nokoset ni eiköhän se siitä helepota.


Eilen oli Suomikoulussa juhlapäivä. Juhlittiin etukäteen Suomen itsenäisyyspäivää ja oli arvokkaita vieraita, Suomen suurlähettiläs puolisoineen. Oli ihan puheet, esityksiä ja pullakahveet. Lapset oli tehny kysymyksiä lähettiläälle ja loput esitettiin kahvijonossa. Kuulin ku yks lapsi sanoi, että mulla olis vielä yks kysymys: Missä sää oot töissä? Lähettiläs vastaa, että Suomen suurlähetystössä. Lapsi jatkaa, että niin niin mutta niinku missä, että Nokialla vai missä?


Tänään väsyneen aamupuiston jälkeen sain viimein katottavaksi BB:n sunnuntain talk shown sekä maajussien valintajakson. Täytyy sanoa, että kaikki meni niinku halusin. Suvi sai saahakki kenkää. Samoin maajussit valittivat kaikki just oikeat, no ehkä Tomalle oisin valinnu sen tummatukkasen. Mutta muuten nappiin kaikki! Nyt uskaltaa taas kattoa, mitä iltislehissä lukee kun ei tartte varoa mitään paljastuksia. Ei myöskän tartte vastaantulevien varoa sanomisiaan.

Täällä astui se ostareitten tupakoimiskielto joskus kuukausi sitten voimaan. Kuulin radiosta, että myös ravintoloihin astui eilen voimaan laki, että tupakoijat pitää eristää omiin tiloihin. Mahtavaa! Ennen aattelin, että tämä on takapajuisin maa koko maailmassa, mutta ei. Nyt ovat vielä puuhaamassa tästä muovipussivapaata maata. Kaupoissa kaikki tavarat pakataan erikseen omiin pusseihinsa. Vaikka annat kangaskassin ni silti sinne pakataan kymmenen pientä nyssykkää, ellet kerkiä hätiin.

Ei kommentteja: