tiistaina, marraskuuta 27, 2007

Meillon bileet!


Tämä on niin harvinaista. Meillon naapurissa kunnon bileet. Veikkaan että sille lapsettomalle brittipariskunnalle on tullu vieraita, jotka saa vähän puntteihin vibaa. Musiikki soi ihan täysillä, bassot myös kaakossa asti. Onneks on älyttömän hyvää musiikkia. Avasin parvekkeenovenki ihan siks vaan, etä kuulen kunnolla. Neiti nukkuu makkarissa ja piti laittaa ilmastointi hurisemaan, että pysyy vielä vähän aikaa unessa.

Nyt ollaanki matkattu oikein urakalla taksilla sinne ja tänne. En taas yhtään ihmettele, että yleensä onnettomuuspaikoissa Dubaissa on osallisena vähintään yks taksi ellei useampia. Ne ajelee sellasella ärsyttävällä nytkyttävällä tavalla. Liekkö osalla kuskeista ees ajokorttia. En uskalla ees arvata. Tänäänki mietin, että Suomessa maksaa ihan mielellään enempi kyytistä ku täällä. Suomessa on autot vimpan päälle, kuskit mukavia ja palvelualttiita. Tulevat aina avaamaan ovet ja nostavat tavarat kyytiin. Täällä mainostetaan luxurious takseista, mutten oo ainuttakaan vielä nähny. Kuskit eivät koskaan tule avaamaan ovia saati nosta ees kärryjä kyytiin. Itte saat eka pukata lapsen kyytiin, sitte kasaat kärryt ja yrität avata takaluukun ja heivaat ne sinne. Siihen vielä nytkyttävä kaasujalka.

Alkaa tuo joulu pukkaamaan jo päälle uhkaavasti. Ens viikolla olis naistenilta pikkujouluteemalla. Olen taas ilmoittautunu mukaan, mutta tuskin taaskaan pääsen, koska pippalot on tiistaina, joka on meille huonoin päivä. Siitä seuraavalla viikolla onkin samana päivänä Suomikoulun joulujuhla ja miehen työpaikan kemut. Seuraavana päivänä on suurlähetystön itsenäisyysjuhlat Abu Dhabissa, jonne olen jo melkein päättänyt osallistua. Nyt tuo järjestys meni kyllä jo ihan sekasi, mutta olkoot. Neuvoteltiin eilen kotosalla kuka osallistuu ja mihin ja sain varausnumero ykkösen tonne isoihin kemuihin. Kokeilin jo sitä ainutta hienoa mekkoa, jonka omistan. En olis uskonu, että se mahtuu päälle, mutta mahtu se. Eriasia on sitten ne selluliittimuhkurat, jotka erottui ihan selvästi reisistä. Että kauppaan vaan ostamaan kaikki alusta lähtien.

Ei kommentteja: