lauantaina, marraskuuta 17, 2007

Sumua, sumumpaa, yli paljon sumua!


Käytiin Kertun kanssa hakemassa isi kentältä perjantaiaamuna. Neitin mielestä on mukavaa oottaa siellä aian takana. Nytkin sattu sopivasti, että isin tulo vähän viivästy ja pääsi jännityskäyrä nousemaan. Eilinen päivä meniki sitten rannalla maaten, ei nukuttu kukaan ees päikkyjä kun ei malttanu. Itseasiassa isihän nukahti sohvalle, mutta saatiin revittyä se ylös ja käytiin autonäyttelyssä illalla. Ite olin ehkä eniten meistä innoissaan siellä. Aika hienoja kärryjä olivat keränneet. Oli ihan taviskaaroja ja sitte aika erikoisia vempeleitä. Minä sitten siellä muitten miesten keskellä näppäilin kuvia niistä autoista. Älkää kysykö, mikä on mitäkin merkkiä, ei mitään hajua... Vaikka ei oltu mitään hakemassa, niin voisin sanoa, että rakkaussuhde syntyi mulla siihen kaikista pienimpään Volvoon, C30. Ah, sellasen ku sais takapuolen alle. Sinne just mahtuis ehkä Kepan istuin ja Hipolle juuri sopiva takaosa. Siitähän mulla ei tietysti ole kuvaa.


Siinä näyttelyn ohessa isi hoiti vähän meän perheen tulevaisuutta. Oli puhelinyhteyessä ehkä tulevan pomonsa kanssa. Tai yritti olla. Tietenki koko näyttelypaikka raikui toinen toistaan erilaisimpia musiikkikipaleita yhtäaikaa, jokanen osasto soitti eriä. Siinä melussa isi onneks nokkelana miehenä meni yhteen autoon puhumaan kännyynsä. Parikymmentä minsaa se siellä istu vänkärin puolella. Kuskit vaihtu tiuhaan tahtiin, mutta kyytiläinen pysy samana puheliaana. Tuloksista ei tietoa.. Ei sentään ollu tuo yläkuvassa oleva auto.


Tänään oliki miehellä taas lyhyen yön jälkeen aika lähteä seuraavaan reissuun, Singaporeen. Koneen piti lähteä joskus kasin aikaan aamulla, mutta kasilta sain viestin, että kaikki lennot myöhästyy ainaki 4 tuntia. Ne tunnit muuttu vähän väliä lukeman kasvaessa lopulta 9 tuntiin. Lento lähti kai lopulta viien aikaan iltapäivällä. Sen jälkeisestä elämästä en ainakaan oo kuullu mitään, että kaipa se nyt lähti viimein. Viivästyksen aiheutti aivan käsittämätön sumu. Nyt onki ollu useamman päivän taas aivan järettömät kosteusprosentit, sellasta 80%. Nyt se sitten veti koko kaupungin ihan sankkaan sumuun. Ikkunoista ei nähny yhtään mitään ku aamulla heräs. Ei tuolla teilläkään ollu mitään nähny, taksikuski oli silti ajanu 120km/h. Vielä alkuillasta pilvenpiirtäjien katot oli pilvien seassa.


Tossa seuraavassa kuvassa en kyllä tähänny mihkään autoon. Oli vaan niin paljon nuita kaapupäisiä miekkosia siinä tyrkyll, että otin muka autosta kuvan. Muuten nuo liehuletit kyllä katteli enimmäkseen kalliimman puoleisia kaaroja. Näin messuilla myös ekan asuntovaunun tässä maassa. Tosin siellä ei ollu ihan tavallisia sohvia ja pöytiä vaan mm. mönkijä sisällä.

Oli muuten myös messuvierailla hyvin varustellut autot. Mekin saatiin parkkispaikka Lamborginilta, joka lähti jo kotipuoleen. Meän auton lähellä oli myös urheilumallin auto, jonka rekkari oli 10 000. Siinäkin taas kilvet maksaa moninkertaisesti auton hintaan nähen.


Viime yö meni aikalailla BB:n pikapäivityksellä miehen uuella koneella. Tietenkään mies ei kerinny hakemaan vanhaa työkonettaan töistä, joten olen jo toista viikkoa ilman toimivaa rakkinetta. Tämä päivä on sitten taas vaihteeksi menny konetta korjaillessa. Koska tämä on eka ihan oma koneeni, eikä pohjalla ole yhtään mitään koneharrastuksia ni voitte kuvitella, onko helppoa poistella jotain fakin torijalaisia. Itseasissa troijat kai häippäs jo, netti-tv ei silti toimi... Google ei enää tarjoa jokaisella haulla pornopätkiä ekaksi vastaukseksi, eikä iltasanomat mainosta seksiseuraa Dubaissa. Jotain positiivista.


Ai niin. Saatiin aika hyvät tulkut (anopinpuolikkaan termi) eli tuliaiset. Pari uutta naistenlehteä, iltis, ruisleipää, Muumipurkkaa, Kepalle 10 dvd:tä ja karkkia. Sain jopa naamarasvan, joka ei nyt ollu ihan sitä mitä pyysin. Pyysin nimittäin sävyttävää päivävoidetta, sellasta, jota on vaan yhtä sävyä. Sain sellasen ihmeellisen asteittan päivettävän rasvan. No sama se. Tulkut piti olla sellasia, jotka tulee käsimatkatavaroissa eli ei mitään yli 100ml:n kannuja. Tietenki Kertun sählymaila kummiski piti laittaa ruumaan, joten olis ollu ihan sama tuua vielä jotain nesteitä...

Ei kommentteja: