sunnuntaina, marraskuuta 04, 2007

Monta syytä päänsärkyyn

Syy nro 1: Täti kuoli keuhkosyöpään eilen kotiinsa läheisten läsnäollessa. Hautajaiset lähitulevaisuudessa.

Syy nro 2: Ekasta selvästi vähäpätöisempi. Tietsikka on infektoitunut. Jotain troijalaista pukkaa. Ekaa kertaa ymmärrän, mitä nuo madot ja troijat tekee. Kun käyttää googlea, aina ekaks tulee vastaukseksi joku muka käyttämilläni hakusanoilla haettu youtubeen ladattu pornopätkä. Samoin esim. BB:n sivuilla tulee sellasia seuranhakumainoksia, myös iltiksen sivuilla sama homma. Oon ladannu varmaan kymmenen eri puhistusohjelmaa, muttei vielä oo saatu konetta toimimaan.

Syy nro 3: Netti-tv lakkas toimimasta. Samoin nrj. Onneks mies sai vasta uuen työkoneen ja voiaan laittaa se vanha tähän viereen paukuttaan BB:tä 24/7. Vika siis mun koneessa.

Syy nro 4: Miehellä alkoi loma eilen ja nyt se on töissä! Piti mennä 2-3:ksi tunniksi ja nyt on menny 8 tuntia.

Syy nro 5: Valvon nykyään ihan liian myöhään huomioon ottaen aamuherätykset ja edelleenkin satunnaiset yöherätykset. Eilen yhen jälkeen sänkyynmeno ei ollu viisasta. Parempi sekin ku viimeaikaiset kahen jälkeen tapahtuvat. Päikkyjähän ei malta nukkua.

Syy nro 6: Kuka saatana käski mun mennä kattoon tuota facebookia? Milla! Oon nyt siihen aikalailla koukussa.

Syy nro 7: Uskalletaanko muuttaa Johannesburgiin? Olisi aika houkuttelevaa.

Mitähän vielä? Ai niin. Huomasin olevani lihonut 3 kiloa kesän jälkeen. Sekin vielä.

Olisko jotain positiivista? Joo. Sain tuliaiseksi pyytämäni kunnon naamarasvan. Vaadin kymmentä euroa kalliimpaa ja sain Lancomea. Toivottavasti sen kohtalo ei oo sama ku sen Pradan hajuveden, jonka sain ja jonka Kerttu ystävällisesti tiputti laattalattialle.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Etelä-Afrikassa pääsee ainakin treenaamaan agilitya. Siellä on ihan osaavia ihmisiä :-) Laita viestiä jos tarvitset yhteystietoja.

Anonyymi kirjoitti...

Tähän vuodenaikaan pitääkin lihoa... ai mutta ei siellä palele...
Etelä-Afrikkaan, dodii! Joukkuepaikka odottaa ;o) ja onhan ne pärjänneetkin. Btw, tunsin aikoinaan yhden belgin, jota pyydettiin kouluttamaan sinne ja sille tielle jäi.
Strömbergin Sari tuntee E-Afrikan... oliko se joukkueenjohtajan.
k

Milla kirjoitti...

Sori :P Piti vaan laittaa vahinko kiertämään... Sama vika rahikaisella kato.