keskiviikkona, toukokuuta 06, 2009

Matkalle mars!

Eilen oltiin pitkästä aikaa järvilenkillä. Kelit viileni sopivasti vähäksi aikaa ja päästiin mm. syöttään ankkoja. Hipolle, jolla juoksu alko pari päivää sitten, heittelin palloa tohkeissani siihen varmaanki myrkyillä terästettyyn järveen. No siinä kesken heittosession tuli sellanen teinityttö poikakaverinsa kanssa kertoon, että siinä järven lähellä on vasta tapahtunu kaks raatelutapausta. Toinen uhreista oli pikkukoira, joka kuoli rotweilerin hampaisiin. Toinen oli hänen kaverinsa koira, joka just ja just jäi henkiin, raatelijoina 2 dalmatialaista. Sen rotiskan olen ittekki nähny, iso uros, jota kuletetaan koulutuskaulaimella (tylpät piikit kaulaa vasten). Kulettajana tietty sellanen vähän machoileva tumma mies. Muistaakseni olen myös ne dalmikset nähny tai sitten mua sekoittaa se, että joka roskiksen kylkeen on teipattu "löytynyt 2 dalmista"-lappu. Koitin selittää sille tytölle, että mun kohalla ei ole hätää. Jos mun koiran kimppuun joku käy, tapan eka sen omistajan ja sitten hakkaan sen koiran. En kai osannu tarpeeksi hyvin selittää, koska ei sitä tyttöä ainakaan naurattanu...


Niin se vaan lähtö lähenee. Siis Irania tarkoitan. Huomenna aamulla lähtee Air Iran meitä kuljettaan Teherania kohti muutamaksi päiväksi. Satun kanssa ollaan tässä koitettu miettiä, mitä laittaa päälle. Lämpöä on kuulemma vajaa 20 astetta ja vettä on satanu jo monta päivää. Netin mukaan just ne meän "lomapäivät" pitäis olla puolipilvistä. Mua ei haittaa, vaikka oikein kunnolla satais, ihanaa vaihteluahan se olis. Vaatteet pitäis olla muodot peittävät, jonka takia aattelinki laittaa yhen äitiyspaidan päälle ja sinne alle mustan pitkän paidan. Huivi on vielä kaupassa. Eiköhän siitä reissusta selvitä hengissä... Tänään vois vielä käyttää Hermannia varmuuden vuoksi lääkärissä, sillä kun yskä rohisee aika lailla ja huomenna herra lentää ekaa kertaa elämässään. Kerttukin itki toissayönä 3 tuntia korvakipua, josko sitäkin kävis näyttään. Tosin sitä kipulääkettä nyt osaa itekki antaa.
Kattelin tuossa just äsken Diiliä. Ovat näyttäneet vanhoja jaksoja aikansa ja nyt taitaa olla ihan uusi kausi menossa. Ihan alussa tehtävänä oli kasata iso teltta pihalle. Siitä katottiin, ketkä olis hyviä projektipäälliköitä. Ne sai valita joukkueet, joilla eka kisa mentiin läpi. Voittajajoukkue pääsi sitten asumaan hienoon kämppään ja häviäjät joutu sinne telttaan ulos. Käytössänsä on ulkosuihkut, ulkokeittiöt yms. Pääsevät sisälle vasta kun ovat yhen tehtävän voittaneet, jolloin häviäjät joutuu ulkoruokintaan. On vähän muuttunu systeemit siis sielläki. Talouskriisi puskee päälle...
Ittellä pukkaa tukkakriisi. Päästä lähtee joka päivä enemmän hiuksia kun sinne jää jäljelle. Hormonit siis heittää häränpyllyä ja kai tuo isäntä imee viimeisetki vitamiinit mennessään. Kyllä muistan, että Kerttuaki imettäessä tukkaa lähti, muttei kyllä näin paljoa. Kiva homma kun just on saanu tukan pitkäksi kasvatettua, pakko kai sitä on kohta leikata. Nii jos kohta on enää mitään leikattavaa.

1 kommentti:

Hanna-Mari kirjoitti...

Vitsi mä tykkään sun tyylistä kirjoittaa tekstiä! Hyvät naurut sain siitä, ettei sitä teinityttöä sun vastaus kovin naurattanut... :-) Jatka vain samaan malliin, kirjoittamista siis! Niin ja hyvää lomaa!