sunnuntaina, toukokuuta 24, 2009

Hermanni 6kk!


Niin se "vauva" kasvaa ja tänään tuli 6kk mittariin. Päivän kunniaksi käytiin lääkärissä hakemassa läjä rokotuksia. Aiemmin olen käyny cooper klinikalla dr Khanilla, mutta on alkanu vähän ottaan pattiin sen lääkärin välinpitämättömyys vauvaa kohtaan. Äijä kyselee selkä vauvaan päin, että pitääkö päätä pystyssä, seuraako katseell yms. Peruin viimeksi sen kuukausi sitten varatun ajan ja eilen soittivat, että varmistame vain, että muistatte iltapäivän ajanvarauksen? Kysyin, että anteeks vaan, minkähän ajan, en ole mitään varannu. Sain vinkin toisesta paikasta, marinan lifelinesta, jonne tänään mentiin. Naislääkäri oli just sellainen kun pitäis, tutki vauvaa kunnolla, kyseli ja antoi neuvoja. Kaikki oli kunnossa, H on kuulemma just sopivan painoinen pituuden suhteen. Painoa oli kai 8,7kg ja pituutta noin 70cm. Soseita ollaan nyt maisteltu pari viikkoa ja eilen jopa suu aukeni muutaman kerran. Mango taitaa olla parasta ja ceralac-"puurokin" menee aika hyvin alas. Hampaita ei ole tullu niitten kahen jälkeen lisää, mutta sen verran pahasti ikenet pullottaa, että huh huh!


Agireeneja ollaan jatkettu viikoittain. Aika alkeellisia ne kuviot on, mutta onpa edes jotain. Tehään hyppyjä ja keppejä, ei juuri muita. Nyt ollaan 3 viime kertaa reenattu vähän eri paikoissa ja joka kerta on saatu valitukset aikaiseksi! 2 edellistä kertaa oli varmasti sama nihilisti-pariskunta liikkeella, mutta eilen tuli yks naikkonen valittaan, että hänen sairas lapsensa ei saa nukuttua kun Hippo niin huutaa. Täti oli kyllä varmasti ihan oikeassa, mutta ei me kyllä paljon uusia paikkoja enää keksitä. Mikä näitä Dubain tyyppejä oikein vaivaa?


Ja mikä vaivaa Hippoa? Juoksu on nyt ohi, mutta tänä aamuna se ei kävelly kunnolla, eikä siis kävele edelleenkään. Aamulenkiltä piti palata takaisin kotiin, koska se löi makaamaan heti kun vähän pysähyttiin. Ihan ku takajaloissa olis jotain vikaa. Koskea en uskalla, koska jo takapään silittäminen saa sen vetäytymään pois. Selkärankaa se ei onneksi arista, mutta reidet/pakarat on arat. Kipulääkettä sille menin ostamaan apteekista ja lasten nestemäistä panadolia tarjosivat... no en ostanu.


Eurovaalit tulee! Kyllä on huonosti mainostettu tapahtuma. Onneks uima-altaalla tuli puhetta koko hommasta ja auton nokan suuntaan kyllä torstaina Abu Dhabin lähetystöön ja hoidan velvollisuuteni. Täällä äänestämistä ei tehdä kyllä kovin helpoksi, koska se on tehtänä reilun sadan kilsan päässä arkipäivänä ja virka-aikana. Lähetystö on siellä maan pääkaupungissa, vaikka suurin osa meikäläisistä asuu muualla.

Kesäsuunnitelmat ei edisty, vaikka Dubain plus 40 joka päivä alkaa jo melkein ahistaan. Eilen käytiin ostarilla kesken päivän ja se oli tupaten täysi. Kukaan ei ole enää ulkona, koska siellä ei pysty oleen. Uima-altaalle sentään voi mennä, ainakin vielä. Rannallakin oli porukkaa ku pipoa illan saapuessa, koska silloin siellä on siedettävää. Jos tässä viikon sisään selviäis tulevaisuus, ni tyytyväinen olisin. Myydäänkö jääkaappi vai ei?

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tervolassaki ihmetellään tuota sumopainijaa!
On hän melkoinen mötkäle! Iso miehenalku.

Tiina kirjoitti...

Onnea Hermannille ja terveiset isosiskollekin! Tulkaa vaan tänne koto-Suomeen; ihanan raikasta ja vihreää! Terkuin Tiina, Tilli & co.

Anonyymi kirjoitti...

Ai että vai helppoja ratoja :-) Ai niin mutta mä aina unohdan (no en oikeesti) että Carloksen reenikaveri on mm-tasoa...toivotaan että pysytte täällä :-)
Satu