keskiviikkona, toukokuuta 13, 2009

Googletusta



Joskus heikkoina hetkinä kun ei ole mitään tekemistä... onko niitä ees... no tänä aamuna oli 5 sekkaa ylimääräistä aikaa... no kummiski. Siis avasin googlen ja mietin, mitä haluaisin tietää? Oon tässä päivänä muutamana miettiny, että minkä verran rahaa tarttee olla taskussa voiakseen sanoa olevansa sheikki. No googlesta en löytäny vastausta, mutta jotenki ajauduin tähän meän maan pää(s)heikin tietoihin, eli Sheikh Mohammed bin Rashid Al-Maktoum. Setä on ainaki maan pääministeri ja ruler of Dubai, ja tais olla vara-presidentti. Tällä heikillä on 2 julkisuudessa esiintyvää poikaa ja oonkin pähkäilly, että kenen kanssa ne on tehty ja onko niitä lapsosia enempiki olemassa. Kävipä ilmi karmaiseva totuus! Sehän on oikein urakoinu ja pannu vaimot hommiin. No tuskin vaimot vaan palvelijansa kummiski. Sillä on senior-vaimo ja junior-vaimo. Tämä senior on sen serkku, jonka kanssa on tehty 12 lasta. Junior-vaimo, joka on Jordanian kuninkaan tytär, on pyöräyttäny yhen mukelon ja sitten löytyy lista children of unknown wives, joitten kanssa on tehty loput 6 tenavaa eli yhteensä siis 19 lasta. Populaa siis löytyy ja vaimojaki vaikka muille jakaa. Nää lapset on aika nykyaikaisia muuten, koska esim. yks tytär edusti Pekingin olympialaisissa tätä maata taekwondossa tai karatessa, en enää muista kumpi se oli. Ei ne ainakaan mitään vanhanaikaista kasvatusta siis saa.


Tämä meän isompi mukula on alkanu jättää ekaa murrosikäänsä jo taaksepäin. Yks päivä huomasin, että enää ei mene läheskään niin usein napit vastakkain. Hermannin syntymän jälkeen alko olla päivittäistä napinaa aiheesta ku aiheesta ja hivenen äitiki tyytyväisenä välillä katteli "raivoavaa" ja itseään ilmaisevaa, ennen niin kilttiä ja rauhallista tyttöä. Tämä rauhallinen neiti sai maanantaina silti kyytiä kun mentiin puolijuoksua Moessa auton suuntaan. Suomi-kouluun oli kova kiire ja ehkä se joutuki pikkusen juoksemaan jos tarkkoja ollaan. Neiti huomautti, että taietaan itseasiassa mennä vähän ylinopeutta. Siis ostarin käytävällä. Siinä kohtaa mää repesin. Edellisen kerran repesin päivää aikasemmin kun oltiin just vastikään mitattu Kertun pituudeksi tasan metri. No, Hippo oli taas kai koittanu ilmottaa pienestä hädästään, mutten tajunnu päästää sitä ulos. Oli sitten tehny isomman asiansa Kertun matolle. Ihmeteltiin talossa vallitsevaa hajua ja Kepa meniki yläkertaan tarkistamaan tilanteen. Kysyin, että oliko siellä isoki kakka? Neiti vastas, että oli. Kysyin, kuinka iso? Vastaus kuulu, että metrin pitunen!

Ja voin kertoa, että tämä ilta jatkuu googlen parissa. Nyt olen menossa Jordanian kuningassuvussa...

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

IIikkk! Voi Jonna minkä teit...pilasit täysin mun ihanan vaaleanpunaisen pumpilisen unelmakuvani meiän sheikistä :( Mut ihan oikeesti en ois halunnu tota tietää...noh mut sehän on kuiteskin kaikkien titteleiden takana vain mies...tämän jälkeen on himppasen vaikeeta samalla kunnioituksella katsella setää! Satu